Enxampada fent una masturbació en una estació del TRAM de Barcelona

La parella no ha mostrat cap temor a ser descoberta

L'acte s'ha produït el mig d'una estació del TRAM de Barcelona  | CatalunyaDiari.cat

Barcelona ha estat testimoni, un cop més, d'un nou episodi de sexe a plena llum del dia. Ara fa uns mesos, una paella va ser enxampada mantenint relacions sexuals darrere uns contenidors a la Barceloneta. En aquesta ocasió però l'escena ha tingut lloc al mig d'una estació del TRAM de l'àrea metropolitana.

Sexe a una estació del TRAM

Una parella ha fet testimoni de la seva passió als diversos passatgers que estaven esperant que arribés el tren. Al vídeo que ha compartit 'El Caso', es pot veure com la parella s'està fent petons mentre ella li fa una masturbació. Tot i que els joves podrien arribar a estar sancionats per un delicte d'exhibicionisme, aquests no van ser denunciats.

També et pot interessar...


Comentaris
Pau
No se'ls pot denunciar per delicte d'exhibicionisme perquè aital delicte no existeix al codi penal que hi ha actualment, si no es fa l'acte davant menors o discapacitats especials. Per una llei espanyola ben feta que hi ha... I això, per exemple, ho hauria de saber tota la gent del perfil anomenat liberal que va a platges nudistes... I també els puritans dels naturistes, per a no fotre la pota.
Rafel Berga
Si volen fer-ho,que ho facin a l'habitacio d'un hotel o de casa seva,pero no en public.
Antònia
El titular podria també ser: ENXAMPAT DEIXANT-SE PRACTICAR UNA MASTURBACIÓ AL CARRER.

envia el comentari