El jove ciclista va morir en u accident de trànsit

Mor la jove promesa del ciclisme Modest Capell en un accident a Girona

El corredor de 23 anys va ser atropellat a Santa Pau

El jove ciclista va patir un accident de trànsit i va ingressar a l'hospital en estat crític | Instagram (@modestcapell)

El món del ciclisme està de dol després de conèixer la notícia de la mort del corredor lleidatà Modest Capell Piró.  El jove de 23 anys va patir un greu accident de trànsit ahir el migdia a la GI-524, a l'altura de Santa Pau, a Girona, al punt quilomètric 11 al voltant de les 12.00 hores. El corredor formava part del Team Compak Campo Claro.

L'accident es va produïr després que el ciclista toqués roda amb roda amb un altre company i perdés l'equilibri tot caient al centre de la via on va ser atropellat per un turisme  que no va poder reaccionar a temps. Capell va ser traslladat amb l'helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona on  va arribat en estat molt greu i finalment, va acabar perdent la vida.

Un palmarès d'èxit

Aquesta era la segona temporada de Capell com a membre del Team Compak Campo Claro després d'haver corregut també al Cicles Vic i a Bicis Esteve. Durant aquests anys ha acumulat un gran palmarès on destaca  el primer lloc a la general de la Copa Criterium i el primer lloc del GP de l'Ajuntament dels Pallaresos i el segon lloc a la carrera del Pla de Santa María. També té un campionat de Catalunya de contrarellotge a la categoria Sub 23 de l'edició de l'any 2018.