El padre de Yeremi Vargas, Juan Francisco

«Papà, no sisplau»: Els crits que assenyalen el pare de Yéremi Vargas

El pare de Yeremi Vargas estava acompanyat d'un senyor el dia de la suposada agressió

Juan Francisco Vargas, pare del desaparegut Yeremi Vargas, està en el punt de mira des que la seva filla el va acusar d'haver abusat d'ella. El sospitós defensa que tot ha estat un complot contra la seva persona.

Yeremi Vargas va desaparèixer fa 14 anys d'una manera força misteriosa i ningú ha tornat a saber res d'ell. La seva mare havia aconseguit que les autoritats reobrissin el cas, però té por que l'escàndol creat per Juan Francisco intercedeixi en el mateix.

Els pares de Yeremi es van separar abans que el petit s'esfumés i el seu progenitor no va trigar a començar una nova relació. La filla que va tenir amb la seva nova parella és la que l'acusa d'haver-se aprofitat sexualment d'ella.

Juan Francisco assegura que tenia una relació molt tensa amb la seva exparella, doncs de la mare d'aquesta nena també es va separar. Portava molt de temps sense veure la jove quan va rebre una trucada demanant-li passar una nit amb ell i en aquell moment va succeir tot

.

L'actual parella del sospitós assegura que ella va ser testimoni de l'esdeveniment i en cap moment va succeir com s'està explicant. Segons aquest testimoni, la nena va començar a cridar quan el seu pare estava adormit perquè deia que estava patint assetjament.

La justícia dona veracitat a la versió de la possible víctima, de fet ha interposat una ordre d'allunyament que afecta el sospitós. Diversos periodistes han parlat amb els veïns de Vargas i la seva narració és completament esgarrifós.

«Papa, no, per favor», s'escoltava a crits en els habitatges propers on presumptament van tenir lloc els fets. Cap de les persones que van escoltar aquestes veus vol donar el seu nom, ja que té por de les represàlies que puguin patir en un futur.

Juan Francisco Vargas sembra el pànic entre el veïnat

La justícia encara no ha emès sentència, de fet és la primera vegada que deixa en llibertat un sospitós d'aquestes característiques. Això no vol dir que el testimoni de la nena sigui mentida, simplement hi ha qüestions que estan investigant.

Els veïns tenen por, ja que van ser testimonis del crit de la nena. «Em fa por per les meves filles, el seu balcó està al costat», comenta algú del seu entorn.

No obstant això, el testimoni d'una de les persones dona veracitat a la versió de Vargas. Ell assegura que estava adormit quan la seva filla el va despertar dient que volia marxar perquè estava abusant d'ella, després d'això es va desmaiar.

Algú que va escoltar l'enrenou assegura que Joan cridava: «Jo estava adormit». Mentrestant, la suposada víctima «deia que se'n volia anar amb la seva mare».

Un home misteriós va poder presenciar el suposat abús sexual

La jove va aconseguir posar-se en contacte amb la seva mare i poc després la Policia Nacional va detenir el pare de Yeremi Vargas. Actualment es troba en llibertat amb càrrecs, cosa molt poc comuna en aquests casos, encara que no vol dir que la nena mentís.

La justícia està protegint l'afectada mentre que el seu pare insisteix en la seva innocència i assegura que ha estat víctima d'una trampa. «Va venir a casa de la meva parella i es va ficar al nostre llit per veure una pel·lícula», declara intentant explicar el que havia passat.

Un dels veïns de Vargas assegura que hi havia un altre home en el domicili quan van passar els supòsits esdeveniments. «Els escoltava beure i riure fins molt tard», comenta aquest testimoni anònim.

Les autoritats estan investigant la identitat d'aquest senyor, ja que la seva versió i la seva presència podrien ser clau en la història. Mentrestant, el pare de Yeremi escriu: «Em volen veure malament, enfonsar-me i fer-me mal, però no em rendiré».