Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La C-55 tallada pels transportistes

Caos a la carretera: Talls i cues de més de 4km a la C-55

L'afectació també es trasllada a la C-16c

Moments de tensió a la C-55, a l'altura de Manresa. La carretera ha registrat fins a 6,5 quilòmetres de cues a causa d'un tall relacionat amb la vaga d'Educació que està tenint lloc aquests dies a Catalunya. 

La via s'ha reobert mitja hora més tard, a les 09.30 hores del migdia. 

L'afectació de la manifestació, però, no s'ha aturat aquí. I és que la manifestació que tenia lloc a la C-55 afectava també la C-16c. On havia 1,5km de retencions. 

D'altra banda, cal esmentar també que a l'A-27 hi ha 2 km d'aturades a Tarragona; així com també a la C-31B, també a Tarragona, on hi ha un quilòmetre de cues. 

Una cinquantena de docents irrompen al Saló de l’Ensenyament 

Les protestes, però, no s'aturen aquí. Una cinquantena de docents han entrat aquest dimecres al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, on està previst que compareguin el conseller d’Educació, Josep González Cambray, juntament amb la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis.

Els manifestants han accedit al recinte per la porta d’accés principal amb pancartes i xiulets en el marc de la segona jornada de la vaga educativa.

Entre les proclames principals, demanen la dimissió del conseller per les seves polítiques i exigeixen al president del Govern, Pere Aragonès, que intervingui en el conflicte.