Cues quilomètriques en un accident a l'AP-7

Cues quilomètriques a l'AP-7 per una furgoneta que ha perdut una embarcació

Portava una petita barca al remolc i ha bolcat a la via, ocupant dos carrils

La xarxa viària de Catalunya s'ha vist afectada aquesta tarda de dilluns per un accident. Els fets han succeït a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Santa Perpètua de Mogoda, en direcció nord.

Segons el Servei Català de Trànsit, només hi ha hagut un vehicle involucrat en l'incident. En concret, es tracta d'una furgoneta que transportava una embarcació petita en un remolc i ha patit un accident just abans de la sortida 18 de Santa Perpètua i Polinyà.
 

Durant la circulació per l'autopista a la comarca del Vallès Occidental, la furgoneta ha perdut la càrrega i ha bolcat enmig de la carretera. En conseqüència d'aquests fets, el remolc ha ocupat els dos carrils. Aquest fet ha provocat problemes en la circulació en aquest punt, ja que només quedaven dos carrils lliures.

Des de Trànsit han informat que hi ha llargues retencions a l'AP-7 en sentit nord. Les cues són molt llargues, actualment, d'uns 15 quilòmetres. Això significa que hi ha un embús que arriba fins a Rubí i equival a una mitja hora de retencions.

Dos accidents a l'AP-7

Diumenge complicat a l'AP-7. Durant la tarda es van notificar dos incidents, un a la Roca del Vallès i l'altre a Fogars de la Selva. En tots dos, va haver-hi problemes en la circulació.

El primer va succeir al municipi del Vallès. Un cotxe va bolcar i, de resultes de l'incident, dues persones han resultat ferides en estat menys greu i dues més han resultat il·leses. Van actuar-hi els Bombers de la Generalitat i el SEM amb dues ambulàncies i l'helicòpter.

A més a més, la circulació va patir complicacions amb fins a 17 quilòmetres de congestió en sentit Barcelona

D'altra banda, poc després d'aquest incident, se'n notificava una a Fogars de la Selva. En aquesta es va produir una petita topada entre vehicles, on es van arrossegar uns tres quilòmetres de cua. 

Tot i aquestes complicacions viàries a l'AP-7 nord, a la zona sud de l'autopista la circulació va ser més fluida i només destacaven unes petites cues a Vilafranca del Penedès.