Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Dani Alves amb el FC Barcelona

Dani Alves, l'ex del Barça, investigat per un possible delicte sexual a una discoteca

Els actes haurien tingut lloc en una discoteca del centre de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen al futbolista Dani Alves per haver agredit, presumptament, a una dona en la discoteca Sutton de Barcelona. Segons va explicar la dona a la policia, els fets s'haurien produït la matinada del passat divendres, 30 de desembre, a l'interior de la discoteca. En concret, la noia va denunciar davant dels Mossos haver estat víctima de tocaments per part de l'exjugador del Barça.

Segons va publicar el diari ABC, la dona va afirmar que Alves li va introduir la mà dins de la roba interior. Ella espantada va avisar de seguida a les seves amigues que l'acompanyaven de festa. Elles mateixes es van encarregar d'advertir a la seguretat del local el que acabava de succeir.

El futbolista nega aquesta acció tot i que reconeix haver estat al club nocturn

Aquest mateix mitjà va informar que la dona estava molt nerviosa quan va comunicar els fets davant del cos policial català i en cap moment es va quedar sola. Les seves amigues van estar amb ella en un altre lloc de la discoteca barcelonina mentre esperaven a la policia, que va arribar després que els responsables del local avisessin. Ràpidament, es va activar el protocol de l'Ajuntament de Barcelona contra les agressions i l'assetjament sexual en espais d'oci nocturn privats.

Des de l'entorn del futbolista neguen rotundament aquesta agressió que ja està sent investigada. De fet, Alves ja s'havia anat quan la víctima va denunciar els fets, però reconeixen que el lateral va estar en la discoteca aquella nit. La víctima ha passat un reconeixement mèdic en un hospital de la capital catalana i els Mossos ja li han pres declaració, si bé no ha formalitzat cap denúncia de moment.

El protocol es va activar al moment

La discoteca Sutton va aplicar el protocol iniciat per l'Ajuntament de Barcelona en 2018 que s'aplica en els locals d'oci nocturn. Tal com queda recollit en aquest document, que en casos com aquest s'ha de donar atenció prioritària a la persona agredida, per davant de la persecució del delicte o de l'agressor. Això implica assegurar-se que la víctima rebi l'atenció adequada i en casos de violacions o abusos greus, que aquesta mateixa persona no es quedi sola en cap moment si no és que ella ho demani.

Tal com ha transcendit, la noia va estar en tot moment acompanyada de les seves amigues. L'ajuntament entra altres pautes, recorda que és important respectar les decisions de les persones agredides i assegurar que rebi la informació necessària i l'assessorament correcte, ja que és qui ha de prendre l'última decisió, fins i tot quan sembli incomprensible.