Imatge de Sara Gómez, dona morta a Cartagena després de fer-se una lipoescultura

Les últimes paraules de Sara: «Em moriré, m'han perforat els òrgans»

Sara Gómez va ser conscient que acabaria perdent la vida

Sara Gómez era una dona de 39 anys que només volia millorar el seu aspecte físic. Per això va decidir sotmetre's a una lipoescultura sense pensar que això li costaria la vida. Va morir el dia d'Any Nou, després d'haver ingressat a l'UCI el dia 2 de desembre i haver-se sotmès a tres operacions.

Un succés tràgic que ha estat notícia tant a la televisió com a la premsa escrita durant les darreres setmanes. Sara va acabar a l'UCI i després de 28 dies entre la vida i la mort va acabar morint a conseqüència de les seqüeles de la intervenció.

L'operació li va causar uns danys físics horribles dels quals ella mateixa va ser conscient abans de morir. Ara, les seves darreres paraules ressonen amb força i desesperació en els seus familiars fent públic el patiment durant dies.

Sara Gómez i les seves darreres paraules

La família i els amics de Sara lluitaran fins al final perquè es faci justícia. Era una jove feliç i il·lusionada, mare de dos fills que adorava. Tot i això, la seva vida es va truncar el mateix dia que va conèixer Alejandro MAC, el metge que es va oferir a operar-la.

Es van conèixer a través de les xarxes socials i ell va llogar un quiròfan a la clínica Verge de la Caritat de Cartagena. La Sara es va desplaçar al centre per sotmetre's a una lipoescultura, però hores després tot es va complicar. La dona va haver de ser traslladada d'urgències a l'Hospital Santa Lucía «sense pols i sense tensió».

El seu pare va explicar que havia patit un total de 27 perforacions en diversos òrgans com el còlon, els ronyons, el duodè o el fetge entre d'altres. Sembla que la cànula emprada per aspirar el greix va causar aquests danys que van provocar una hemorràgia interna.

Durant 28 dies, Sara Gómez va estar lluitant per la seva vida. Gairebé un mes aferrada per tirar endavant sent conscient que no ho aconseguiria. Almenys és el que sosté el seu germà, que revelar quines van ser les seves darreres paraules.

«Em moriré. M'han perforat els òrgans», va dir Sara dies abans de perdre la vida. Un fatal desenllaç que va arribar el passat 1 de gener.

Justícia per a Sara Gómez

El que ha passat a Sara ha indignat tota la família i amics de la jove. Des del primer moment han posat tota la carn a la graella perquè el cirurgià que va operar-la pagui per tot el que ha passat.

En un primer moment, abans que morís, els familiars van interposar contra el metge una denúncia per lesions. Després de la mort de la Sara la van ampliar a homicidi. No el van trobar i dimarts passat tampoc va acudir als jutjats a declarar.

La por que pogués haver fugit va disparar totes les alarmes i es va dictar una ordre de detenció. Finalment, l'acusat va comparèixer davant el jutge aquest passat dimecres amb els seus advocats.

El cirurgià que va operar Sara Gómez durant la seva arribada als jutjats
La jutgessa ha retirat el passaport al cirurgià que va operar Sara Gómez. | Europa Press

La jutgessa va decidir retirar-li el passaport i li va prohibir la sortida del país. Tot i això, la petició de la família d'inhabilitar el cirurgià va ser desestimada, ja que això només és possible després d'una condemna.

Sobre si és llicenciat en Medicina, l'advocat de l'acusat va assegurar que sí i que presentarà les proves durant el judici. «És metge, amb el MIR completat i acreditat, com ho demostra que ningú no l'ha denunciat per intrusisme», assenyalava la defensa.

A més, el metge assegura que, tant ell com la seva parella, han rebut amenaces i li han fet pintades a casa seva. Com a conseqüència, han demandat el portaveu de la plataforma La Voz de Sara.

Mentrestant, la família i amics de Sara Gómez li van donar el darrer adeu aquest dilluns passat. Encara en xoc per tot el que han passat i plens de tristesa i indignació, seguiran lluitant perquè es faci justícia i perquè la veu de Sara se segueixi escoltant.