La periodista Elia Rodríguez.

L'estrany succés que ha posat fi a la vida de la locutora Elia Rodríguez

Elia Rodríguez ha mort aquest dimarts a causa d'un accident domèstic

Dol en el periodisme espanyol després donar-se a conèixer la inesperada mort de la locutora Elia Rodríguez, presentadora de 'EsRadio'. La comunicadora segoviana es va fer conèixer a la televisió gràcies al programa 'Libros con uasabi' de TVE, presentat per Fernando Sánchez Dragó. Malauradament, ha mort a 38 anys.

Aquest dimecres, la seva família informava dels fets a l'emissora de ràdio on treballava, 'EsRadio'. Poc després de conèixer la mort de la seva companya de feina, Federico Jiménez Losantos donava la notícia en directe.

El presentador no es va poder contenir les llàgrimes. Elia Rodríguez havia format part del seu equip diversos anys. Amb tot, una notícia molt trista per tot l'entorn de la locutora.

L'estrany succés que ha posat fi a la vida d'Elia Rodríguez

«Avui hem de donar una notícia que mai ens hagués agradat donar, ens ha deixat la nostra amiga i companya Elia Rodríguez. El nostre més sentit condol a família i amics d'aquesta gran persona i professional. Tots els teus companys et recordarem sempre», publicava la cadena de ràdio al seu Twitter al costat d'una fotografia.

Segons la cadena en un comunicat de premsa, la periodista «ha mort de forma sobtada a causa d'un accident domèstic, una caiguda, al seu domicili». Sembla que Elia hauria caigut per les escales, segons la 'La Vanguardia'.

Ploren la mort sobtada d'Elia Rodríguez

Des de llavors, molta gent ha volgut fer arribar el seu condol a 'EsRadio'. Destaca el missatge que escrivia el seu antic cap, Fernando Sánchez Dragó: «Sempre a la meva memòria, un ésser extraordinari en tots els aspectes possibles de la condició humana».

Luis del Pino, company de feina, també li ha dedicat unes paraules. «Acabo d'assabentar-me de la mort d'Elia Rodríguez. Quin pal. Era una gran periodista, una gran companya i una gran persona. Descansa en pau. Avui estem de dol a 'EsRadio'», lamentava.

Al seu torn, altres companys de professió com Jorge Bustos, també han lamentat la seva trista pèrdua. «No puc creure que hagi mort Elia Rodríguez, la seva cultura, el seu enginy, la seva proximitat al micròfon, el seu genuí interès en la literatura».

«Era l'entrevista que un esperava quan treia un llibre, tenia futur d'estrella. Abraçada a la família i als companys de 'EsRadio'».

La periodista Ketty Garat també s'ha mostrat impactada per la notícia que ha deixat sense alè els treballadors de 'EsRadio'.

«Estic impactada i sento moltíssim la mort d'Elia Rodríguez, una 'rara avis' del periodisme que teníem a gala a 'EsRadio'; culta, inquieta, intel·ligent .. Com vaig gaudir l'entrevista que va fer aquest dissabte a Marián Rojas. Descansi en pau, el meu més sentit condol».

Elia Rodríguez, molt estimada a 'EsRadio'

Elia Rodríguez es va llicenciar en Ciències de la Informació. També va rebre el premi de fi de carrera, a més del Màster en Comunicació Institucional i Política de Carles III de Madrid.

Encara que es va fer més coneguda gràcies a la seva participació al programa 'Libros con uasabi' de Fernando Sánchez Dragó, Elia sempre va estar relacionada amb el món radiofònic. Un mitjà de comunicació predilecte per a la comunicadora.

En un primer terme, Elia Rodríguez va formar part del programa de Jiménez Losantos a 'EsRadio'. Més tard, va seguir amb la seva tasca com a presentadora portant les regnes tots els caps de setmana del magazine 'Es la Mañana de Fin de Semana'. A més, també va conduir l'espai taurí 'esToros' la nit dels diumenges.