Pablo Rodríguez, jugador de baloncesto fallecido

L'esport espanyol, de dol: perd la vida Pablo amb només 21 anys

Esport espanyol, de dol: perd la vida Pablo amb només 21 anys

Pablo Rodríguez, jugador de bàsquet gallec, ha perdut la vida a 21 anys després d'una llarga lluita contra la seva malaltia.

La notícia de la mort d'una persona sol causar una commoció generalitzada en l'entorn tant personal com professional de la persona afectada. En alguns casos succeeix per causes naturals, com l'edat avançada, però en d'altres hi intervenen altres factors que accentua la tragèdia.

Quan aquest succés ocorre a conseqüència d'una malaltia o un accident els sentiments de tristesa i pena s'accentuen més. Però, sens dubte, quan la mort correspon a una persona jove l'enrenou que causa és el més gran de tots.

Després d'uns llargs mesos de lluita, l'esportista Pablo Rodríguez ha mort amb tan sols 21 anys, deixant un gran buit al seu entorn.

Pablo Rodríguez perd la vida després d'una llarga lluita

L'esport nacional està de dol després d'un acomiadament molt dur. El jove jugador de bàsquet, Pablo Rodríguez, ha mort aquesta setmana, segons ha assegurat el seu entorn professional.

El jove acabava de forjar la seva presència en l'esport després de molt temps dins del club. Any rere any, va anar escalant  les categories inferiors per col·locar-se en la primera línia de la plantilla de l'equip.

Des que era petit, sempre va saber que volia formar part del club de bàsquet de Muebles Victória. Un somni que va aconseguir fa poc i que des, de llavors, va treure el millor d'ell. 

El responsable de la institució esportiva, José Luis Gómez, recordava el jove i la seva dedicació amb l'equip. Ha assegurat que el club no està passant per un bon moment i que aquesta pèrdua suposarà un gran buit per tothom. 

No recorda amb exactitud el moment en què va entrar, però si recorda el caràcter i la personalitat que tenia Pablo. «Sempre un noi disciplinat, no li havies de dir les coses dues vegades», ha assegurat.

Ha volgut compartir la importància que va ser per l'equip que Pablo s'incorporés amb tanta facilitat i s'adaptés tan bé a la resta dels companys. A més, el seu fill era un dels millors amics del jugador des que eren ben petits. 

Molts tenien una gran estima pel jove i tots destaquen la seva presència i importància al club. Tot i que no destacava per la seva alçada, ho donava tot a la pista i posava tot el seu esforç i coratge per complir el seu somni.

L'esportista havia començat els estudis universitaris i havia aconseguit un lloc laboral en una petita empresa de la localitat. Un futur marcat d'èxits que s'ha vist truncat per una malaltia.

Amb l'esclat de la pandèmia, l'activitat esportiva es va paralitzar i es van suspendre tots els esdeveniments. Aquest any, tenien pensat reactivar la competició i els encarregats del club comptaven amb ell.

El seu entorn professional ha volgut retre-li homenatge ressaltant la fortalesa que va tenir per lluitar contra la malaltia que ha posat fi a la seva vida. Han assegurat que continuaran amb el llegat esportiu de Pablo Rodríguez.

El seu entorn familiar i personal no ha volgut oferir cap declaració ni tampoc s'ha revelat la malaltia que patia. Estan rebent el suport de tota la localitat i dels diferents equips esportius de la zona.

Una notícia que ha commocionat la comarca de Valdeorras i tot l'esport nacional.