Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent de la Policia Nacional amb l'amic del pare, detingut pel segrest del seu fill.

Un perillós delinqüent holandès s'amaga a Barcelona després de segrestar el seu fill

La Policia Nacional ha pogut alliberar el fill i entregar-lo a la seva mare però no l'ha pogut detenir | L'home, amb diversos antecedents violents a Holanda, es va escapar de la policia

La Policia Nacional ha localitzat a Barcelona un nen de vuit anys que va ser robat de la seva mare pel seu pare i un altre home el passat 12 de juny, concretament, a la ciutat holandesa de Kruisstraat. Segons va informar la policia holandesa el pare i l'amic van prendre la criatura a la seva mare i la van carregar en un cotxe, fins ara no se n'havia sabut res més. Les autoritats holandeses van detectar la possible presència dels implicats a Catalunya i van informar, pels canals habituals, la Policia Nacional assegurant que el pare del nen era considerat una persona violenta i perillosa que compta amb nombrosos antecedents per delictes violents.

Segons les informacions que es van facilitar a la policia espanyola sobre el pare del nen apuntaven la possibilitat que fins i tot anés armat. La Policia Nacional va assumir la investigació a Barcelona. Les autoritats holandeses van realitzar diverses gestions al voltant dels pares del menor, que es trobaven en procés de separació. Després d'una laboriosa investigació en la qual es van realitzar nombroses gestions, els agents van descobrir que els investigats estaven en un habitatge de la ciutat de Barcelona, concretament, al barri del Born, al centre de la ciutat.

Van assaltar el pis amb efectius del GOES de la Policia Nacional

Quan van saber exactament on s'amagaven el nen, el seu pare i el seu amic van organitzar un operatiu per intentar caçar els dos homes i alliberar el nen. Per entrar al pis la Policia Nacional va comptar amb l'ajuda dels Grupos Operativos Especiales de Seguridad (GOES), un grup d'elit de la policia especialitzada en assalts de nivell alt i on s'hi poden trobar objectius armats o perillosos.

Els agents van localitzar el menor a l'interior de l'immoble, així com a un dels investigats que va ser detingut en aquest mateix instant,  tot i que no es va trobar el pare i no va ser poder ser detingut, que ara mateix es troba sota crida i cerca per part de les autoritats espanyoles i holandeses.

El menor serà entregat a la mare a Holanda

El menor d'edat va passar a disposició d'un centre d'acollida a l'espera que sigui retornat a la seva mare a Holanda, ja que és qui ostenta la pàtria potestat i custòdia en exclusiva. Segons fonts policials, el jove es trobava en bon estat de salut.