Demanen 54,6 anys per un pederasta que va abusar durant set anys de les seves filles adoptives a Terrassa

Les menors tenien sis i set anys
La fiscalia demana una pena de 54,6 anys per al detingut   | pexels

Cinquanta-quatre anys i sis mesos de presó és el temps que la fiscalia demana per a M. R. S., un home de 59 anys, veí de Terrassa que presumptament va agredir sexualment amb penetració a menors de forma continuada. També se l'acusa de provocació sexual i de corrupció a menors, segons informa 'Nació Digital'.

 

En concret, l'home hauria abusat sexualment de les seves filles adoptives durant almenys set anys a Terrassa i Vacarisses. Els fets haurien començat el 2011, quan les filles de la seva parella, amb qui va estar durant 21 anys, tenien sis i set anys i haurien durat fins a l'any passat. En l'escrit del fiscal consta que l'home actuava amb la intenció «d'aconseguir la satisfacció de les seves apetències sexuals, tot i l'oposició de la víctima».

 

Agressions continuades durant set anys

Els tocaments i abusos s'haurien repetit durant les diferents visites que van fer a un hort, situat a Vacarisses, i al domicili on vivien habitualment a Terrassa al llarg d'aquests set anys i amb el pas del temps el nivell de les agressions hauria anat en augment.

 

L'acusat hauria obligat a la menor a veure pel·lícules pornogràfiques i a masturbar-se amb un consolador que ell mateix hauria comprat. Així mateix, l'agressor hauria obligat a la víctima a fer-li fel·lacions en diverses ocasions i amenaçava a la petita amb més violència si s'hi negava, sempre segons indica el mitjà esmentat. En una ocasió, davant la negativa d'aquesta, va arribar a colpejar-la amb la sivella del cinturó i posteriorment la va agafar del coll, complint les seves amenaces per tal de fer-li entrar més por.

 

L'acusat es troba actualment en presó provisional a l'espera del judici des de l'1 de setembre de 2018, moment en el qual el jutjat d'Instrucció número 1 de Terrassa va acordar el seu ingrés. Ara, per tots els delictes dels quals se l'acusa, s'enfronta a una possible pena de 54,6 anys de presó.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Successos