Guàrdia Urbana de Figueres

Denuncien 6 locals d'oci nocturn a Figueres: «Tots han de complir la normativa»

La policia ha inciat una campanya per detectar conductes il·legals

La Guàrdia Urbana de Figueres ha posat en marxa una campanya d'inspeccions a establiments a causa de la represa de l'oci nocturn. Arran d'això, han denunciat sis locals per incomplir la normativa vigent.

Diversos motius

La zona propera a la plaça del Sol, ha estat l'epicentre de les denúncies, amb quatre locals amonestats. Un per infracció horària i incompliment de l'aforament establert per la Covid-19, un altre per dur a terme funcions de bar musical sense cap autorització prèvia, el tercer per infraccions de matèria de controladors d'accés i seguretat, i l'últim a causa de l'àmbit de les sortides d'emergència, rutes d'evacuació i enllumenat.

Pel que fa als dos restants, s'ha denunciat un bar del centre històric per permetre que els usuaris del local surtin al carrer amb begudes, ocupació de la via pública sense llicència i alteració de l'ordre públic. El sisè local és un bar de la Creu de la Mà, que feia una activitat diferent de la permesa.

Les lleis estan per complir-les

Segons ha assegurat el vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, «hem fet un esforç per posar ordre als locals nocturns», i ha afegit que «tots han de complir la normativa i qui no ho faci serà denunciat».