Imatge del motorista, circulant excedint la velocitat permesa i sense matrícula

Denuncien un motorista caçat per dos radars de velocitat en deu minuts al Baix Empordà

El conductor, que circulava amb el vehicle sense matrícula, tenia el permís de conduir suspès per pèrdua de punts

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat un motorista que va fer saltar dos radars de velocitat en només deu minuts al Baix Empordà. Així mateix, el conductor no portava matrícula al vehicle i circulava amb el permís de conduir suspès per pèrdua de punts. En un comunicat, la policia catalana ha informat que el motorista és un home de 30 anys i veí de Parlavà.

Els fets van tenir lloc aquest passat dilluns a la GI-643, on la velocitat màxima permesa és de 80 km/h. En el marc d'un control de velocitat, una patrulla va caçar el motorista mentre circulava a 165 km/h. Deu minuts després, el mateix conductor va ser enxampat a 145 km/h. Els agents dels Mossos van iniciar les gestions per identificar el motorista i tramitar les corresponents denúncies.

La policia catalana el va localitzar l'endemà a Parlavà, a la mateixa comarca del Baix Empordà. Així, li van notificar les tres infraccions: dues per excés de velocitat i una altra per no portar placa de matrícula a la moto. A més, van verificar que el motorista tenia una suspensió del permís de conduir per pèrdua de punts, motiu pel qual van obrir diligències penals contra ell.

Denunciada penalment per circular a 215 km/h a l'A-22

D'altra banda, aquest dimarts, els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment una conductora de 27 anys, nacionalitat espanyola i veïna d'Almacelles (Segrià). Els fets van tenir lloc a les 16.07 hores en un control de velocitat que la policia catalana va ubicar al punt quilomètric 6,5 de l'A-22, al terme municipal de Lleida.

Segons la informació dels Mossos, el radar va detectar un turisme que circulava a 215 km/h en un tram en què la velocitat màxima permesa és de 120 km/h. Davant això, els agents de la policia catalana van aturar el vehicle i van denunciar la conductora, que està acusada d'un presumpte delicte contra la seguretat viària, ja que conduïa a una velocitat penalment punible.

La dona haurà de comparèixer quan sigui requerida pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.