Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de dos agents de la Policia Local de Blanes

Desallotgen 34 persones que ballaven i consumien en una discoteca de Blanes

Els fets van tenir lloc el passat dissabte a la nit al passeig del Mar

L'incompliment de les mesures anti-Covid continuen portant de corcoll els cossos de seguretat. El darrer capítol s'ha donat a Blanes, on la Policia Local ha denunciat una discoteca del municipi per incomplir les restriccions contra la propagació de la Covid-19. Els agents van localitzar 34 persones dins del local, sense mascareta, ballant al so de la música i consumint begudes.

Segons ha informat l'Ajuntament de Blanes a través d'un comunicat, només una persona de les que hi havia al local portava la mascareta obligatòria. Els fets van tenir lloc dissabte a la nit, quan una patrulla de la Policia Local circulava pel passeig del Mar i va detectar que un local, que havia funcionat com a discoteca i sala de ball, estava obert, amb gent entrant i sortint.

Diversos incompliments al local

Els agents de la Policia Local de Blanes van adreçar-se al local per fer les comprovacions oportunes. En aquest sentit, després de parlar amb la persona que es va identificar com a responsable del local, van comprovar que l'establiment estava funcionant com a discoteca, amb entre 30 i 40 clients al seu interior.

Davant això, van demanar al responsable que aturés l'activitat per incomplir la normativa vigent, que prohibeix l'obertura de discoteques i bars musicals. En aquest sentit, els agents també van detectar diverses infraccions del Reglament d'Espectacles i Activitats Recreatives en una inspecció posterior.

Altres actuacions de la Policia Local de Blanes

Des que va esclatar la pandèmia, la Policia Local de Blanes ha hagut d'actuar per vetllar pel compliment de les mesures de contenció contra la Covid-19. En aquest sentit, la majoria d'actuacions realitzades han estat per desmantellar festes il·legals.

Segons ha explicat el cos policial, el cas més similar va tenir lloc fa un any, a finals del mes de setembre del 2020, quan van denunciar una sala de ball en la qual prop de mig centenar de persones —totes elles amb mascareta— feien classes de salsa i bachata.

Davant l'incompliment de les restriccions anti-Covid es va aturar l'activitat, que els agents de la policia van descobrir a través d'uns anuncis que la sala de ball havia fet.