Fotomuntatge de Dmitri Bexentsev i un cotxe de policia

Mor un altre conegut youtuber de la mateixa manera: només tenia 34 anys

El youtuber mor treballant

Fa uns dies vam saber que un youtuber danès va morir després de cometre una imprudència mentre gravava. I avui hem sabut que un altre ha mort en unes circumstàncies molt similars.

Ens referim a un rus de 34 anys que va caure des de diversos metres d'altura. Es deia Dmitri Bexentsev, però a la xarxa audiovisual se'l coneixia com a Dima Vert.

El youtuber va morir preparant un vídeo

Tot i que el tràgic succés va tenir lloc divendres passat, 10 de setembre, ens n'hem assabentat avui. Pel que sembla, el youtuber s'estava preparant per a gravar un nou vídeo per al seu canal, en el qual solia ensenyar edificis abandonats.

En aquesta ocasió, com a escenari va triar una construcció abandonada i pràcticament en ruïnes que està situada a Moscou, davant d'un antic dipòsit de tramvies. L'edifici havia estat en obres, però poc després aquestes van cessar, i l'estat actual, tal com mostra el vídeo de Dmitri, és realment desastrós.

Juntament amb diversos amics i companys, el jove es va traslladar fins al lloc esmentat. Ells van optar per pujar fins a la part superior de l'edifici amb l'objectiu de fer fotografies del sostre, però Dmitri va anar per un altre lloc.

Segons informa 'El Diario de Ibiza', estava explorant altres zones i, en un moment donat, es va recolzar a la barana d'una escala d'incendis. Aquesta, potser a causa del mal estat en què es trobava, es va trencar i ell va caure al buit.

En concret, va caure cinc pisos pel forat de l'escala i això li va provocar la mort. Així doncs, Dmitri va morir buscant nou material per al seu canal de YouTube. Una tasca que sempre el feia posar-se en perill a causa dels llocs ruïnosos on anava.

Com és lògic, els seus familiars, amics i fans estan absolutament consternats amb aquesta mort tan inesperada. Arran de l'accident fatal, s'ha obert una investigació per aclarir com van succeir els fets. I per a fer-ho, seran fonamentals els testimonis dels seus amics, que van veure com es produïa la caiguda.

Més morts de youtubers en els últims mesos

Aquest jove rus i el danès que hem esmentat abans són els últims youtubers que han mort fins ara. No obstant això, n'hi ha uns quants més que han perdut la vida inesperadament i tràgicament aquests últims mesos. Molts casos han impactat per la jove edat de les víctimes o per les circumstàncies dels fets.

El 30 d'agost, per exemple, moria el famós Tomás Blanch, també conegut com a Tomiii11. Només tenia 11 anys, però comptava amb més de vuit milions de subscriptors al seu canal. Va morir a causa d'una malaltia degenerativa.

Fa un any, a més, va morir Corey La Barrie, amb només 25 anys, en un accident de trànsit. I l'espanyola Sisi Nono, de 46 anys, va morir a principis d'any de coronavirus.

Però no només els youtubers han perdut companys de professió. El mateix els ha passat als tiktokers. En efecte, la mort més impactant d'aquest sector va tenir lloc al mes d'agost

Kubra Dogan, una turca de 23 anys, va perdre la vida mentre gravava un vídeo per a TikTok al terrat d'un edifici de nou pisos. Va seure en una estructura que es va trencar, i arran d'això va patir una caiguda de 50 metres que va fer que morís a l'acte.