URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Amenaça de bomba: Desallotgen la seu d'Amazon a Espanya

La Policia Nacional ha rebut l'avís sobre les 10.40 d'aquest matí

Imatge d'arxiu de diversos treballadors d'Amazon en una oficina de Barcelona
Amazon | Catalunya Diari

Una amenaça de bomba ha obligat a desallotjar els treballadors de la seu d'Amazon i de la Conselleria d'Economia, Treball i Competitivitat de la Comunitat de Madrid. L'edifici desallotjat es troba al número 5 del carrer Ramírez de Prado, segons informa 'La Razón'.

La Policia Nacional hauria rebut una trucada vora les 10.40 hores d'aquest matí de dijous alertant sobre la col·locació d'un artefacte explosiu a l'edifici on es troba la seu d'Amazon a Espanya, segons informa el mitjà en qüestió. Automàticament després de rebre l'avís, la policia ha desallotjat l'edifici i ha començat la inspecció per part dels agents especialitzats, que encara segueixen a l'edifici. Per al moment no s'ha localitzat res sospitós però les tasques segueixen.

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari