Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cotxe blanc pintat amb esprai blau

La contundent revenja a la seva exparella que s'ha fet viral

Les imatges s'han fet virals i les respostes són sorprenents
Cotxe blanc pintat amb esprai blau
S'enfada amb la seva parella per ser infidel i la reacció es fa viral | Twitter

La  reacció d'una persona en descobrir que la seva parella li ha estat infidel s'ha fet viral a la xarxa. Una usuària de Twitter ha penjat al seu perfil imatges sobre un fet curiós que s'ha trobat al costat de casa: un cotxe blanc  ple de  missatges fets amb esprai blau, tant als laterals com al capó.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El responsable de les pintades estava molt enfadat

Es desconeix qui ha estat el noi o la noia responsable de les pintades, però el propietari del cotxe  de ben segur s'haurà endut una desagradable sorpresa en anar-lo a buscar. «Com em bloqueges, t'ho escric aquí», hi posa al capó, acompanyat de dos missatges contundents als laterals: «Relació oberta és quan accepten els dos», seguit de «si era poliamoravisa abans».

Segons han comentat els usuaris que han respost al tuit, la responsable d'escriure al  capó  seria una noia. Tot apunta que les coses no van acabar bé entre una parella i al fet que l'home hauria pogut ser-li infidel.

Reaccions virals

Les  reaccions dels usuaris no s'han fet d'esperar i el tuit, que ja acumula més de 207 mil m'agrada, s'ha fet viral. Entre els centenars de comentaris també han aparegut altres imatges  molt semblants  a les que es trobarà el propietari d'aquest cotxe, que en un principi era tan blanc.

També et pot interessar...