Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat patrullant

Desallotgen un centenar de persones en un bar de l'Hospitalet de Llobregat

El dispositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos ha aixecat 54 actes de sanció durant el cap de setmana

La Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat i els Mossos d'Esquadra han aixecat 54 actes de sanció per incompliment de les restriccions anti-Covid durant el passat cap de setmana al municipi del Baix Llobregat, segons ha comunicat aquest dimarts l'Ajuntament del municipi en un comunicat que ha difós a través de les xarxes socials. La majoria de les denúncies interposades ho han estat per consumir alcohol a la via pública.

Una de les actuacions més rellevants del dispositiu en va fer durant la nit de diumenge en un bar del barri de La Florida. Segons ha explicat el consistori, la Guàrdia Urbana i els Mossos van desallotjar un centenar de persones del local, alhora que van denunciar el propietari de l'establiment per excedir l'aforament màxim permès. Així mateix, els cossos de seguretat van denunciar altres dos bars del municipi, un per excedir l'aforament màxim i l'altre per incomplir l'horari de tancament.

'Botellons' i denuncies per soroll nocturn

Amb el tancament dels establiments d'oci nocturn, els 'botellons' han estat protagonistes del cap de setmana a l'Hospitalet de Llobregat. En total, en el marc de l'operatiu conjunt entre la Guàrdia Urbana i els Mossos, s’han denunciat 51 persones: 23, per consumir alcohol a la via pública; 16, per no dur la mascareta, i 12 més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència als agents de l’autoritat o tinença de drogues.

També han estat rellevants les molèsties per sorolls denunciades durant el cap de setmana, tant en domicilis particulars com a la via pública. En aquest sentit, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha explicat que la Guàrdia Urbana ha atès 207 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 90 en habitatges, amb set denúncies interposades; 90 a l’espai públic, amb cinc denúncies, i 27 en establiments, amb tres denúncies.