YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Desallotgen un grup de persones per banyar-se al riu Congost el primer dia de desescalada

En el vídeo es pot veure com en alguns casos no mantenen la distància de seguretat

Imatge del riu Congost el 18 de maig del 2016
Un grup de persones va acostar-se fins al riu per banyar-se | Cedida

El primer dia de desescalada, el passat dissabte 2 de maig, on entraven en vigor les franges horàries establertes per poder sortir al carrer, ens va deixar imatges insòlites com la de famílies banyant-se al riu Congost. 

El riu que passa per Granollers, al Vallès Oriental, és tradicionalment considerat el riu més contaminat de Catalunya. No obstant això, la qualitat de l'aigua ha anat millorant durant els últims anys un fet però que no garanteix que la gent s'hi pugui banyar.

Desallotjats per la policia local

Segons recull el digital 'el9nou', agents de les policies locals de Granollers, Canovelles i les Franqueses van haver d'intervenir per desallotjar a aquest nombrós grup de persones que havien aprofitat la franja horària en què els nens poden sortir per acostar-se al riu i banyar-se.

Tal com es pot veure al vídeo moltes de les persones que hi havia al marge fluvial no duen elements de protecció com guants i mascaretes i, molts d'ells, tampoc respecten la distància de seguretat entre persones.

La del riu Congost però no és l'única imatge insòlita que ens deixen els primers dies de desescalada, ja que la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat va haver de tancar una plaça del municipi per les baralles, fins i tot a cops de bastó, que es produïen entre la gent gran per tal de poder asseure's en els bancs. 


Comentaris

envia el comentari