Diversos agents dels Mossos es preparant per entrar en un domicili

Dues persones detingudes en el desallotjament d'una festa il·legal a Barcelona

L'operatiu ha anat a càrrec de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra

Un operatiu conjunt entre la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra ha desallotjat una festa il·legal al carrer Veneçuela de la capital catalana. La intervenció s'ha tancat amb dues persones detingudes, 39 denunciats per incomplir les mesures anti-Covid i 14 persones denunciades per possessió de drogues. Així mateix, en l'operatiu s'han intervingut 1.000 euros en efectiu, una arma blanca i diversos equips de so.

Així mateix, la policia catalana també investiga una agressió homòfoba durant la revetlla de Sant Joan al districte de Gràcia de Barcelona. La parella de nois ha donat l'avís al voltant de les quatre de la matinada i agents dels Mossos els han acompanyat a l'hospital on han estat atesos. Arran de la denúncia interposada, la policia catalana busca ara els autors dels fets.

D'altra banda, els Mossos també busquen tres joves que durant la passada matinada han llençat un petard contra un cotxe a Vic (Osona), que ha acabat calcinat.

Els Mossos detenen 59 persones durant la revetlla de Sant Joan

Durant la revetlla de Sant Joan, els Mossos han mobilitzat un total de 2.030 efectius policials en un dispositiu especial de seguretat. Durant la nit, la policia catalana ha detingut 59 persones, una xifra que suposa un 31,4% menys respecte a la darrera revetlla comparable, la de l'any 2019. Del conjunt d'actuacions destaca la detenció d'un home per una agressió sexual al municipi d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).

En relació amb els casos no relacionats amb la revetlla hi ha hagut dotze detencions més, respecte de les tretze que hi va haver el 2019. Pel que fa als controls de trànsit, la policia ha fet 1.752 proves d'alcoholèmia i 46 de drogues, amb un resultat de 205 positius per alcoholèmia i 32 per drogues. Pel que fa a l'accidentalitat, hi ha hagut 22 accidents sense cap víctima mortal.

D'altra banda, els Agents Rurals han denunciat quatre persones per incompliment de la normativa de prevenció d'incendis.