Busquen Sulman, una jove de 31 anys, desapareguda a Girona

La dona resideix a València, però estava a Catalunya quan el seu entorn va deixar de tenir noticies d’ella fa una setmana

Sulman Mariela Aguilar va desaparèixer el 5 de maig a Girona
Sulman Mariela Aguilar va desaparèixer el 5 de maig a Girona | SOS Desaparecidos

L’associació ‘SOS Desaparecidos’ ha denunciat a través de les xarxes socials la desaparició de Sulman Mariela Aguilar, una jove de 31 anys de la qual no és té cap notícia des del passat diumenge 5 de maig, quan el seu rastre es va perdre a Girona.

Sulman Mariela Aguilar, desapareguda fa una setmana

La desapareguda té 31 anys i és d’origen hondureny, fa 1,58 metres d’altura, és prima, té el cabell castany i amb ulls de color negre. A més a més, la jove porta un pírcing al nas i un altre a la llengua, així com diversos tatuatges al cos.

Sulman resideix a València, però des de principis d’aquest mes de maig estava a Girona, on va desaparèixer després que el seu entorn denunciés a la Policia Nacional de Russafa, a la capital valenciana, que no havien tingut cap noticia d’ella, segons han avançat des de ‘El Caso’.

En aquest sentit, tant els seus familiars com la policia i l’assossiació han demanat la col·laboració ciutadana. Davant qualsevol tipus d’informació sobre Sulman Mariela Aguilar, es pot acudir directament als Mossos d’Esquadra, a la Policia Nacional, a ‘SOS Desaparecidos’ (sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es) o trucar als números de telèfon: 091 | 062 | 112 | 642 650 775 | 649 952 957.


Comentaris

envia el comentari