Juan, discapacitat desaparegut a Terrassa aquest dilluns 26 d'octubre

Un intern desapareix d'un centre de discapacitats sense deixar rastre a Barcelona

Des de la Fundació demanen tota la col·laboració possible per trobar-lo amb vida

La Policia Municipal de Terrassa (Vallès Occidental) es troba cercant a Juan, un home de la Fundació Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca) que va desaparèixer aquest dilluns al vespre.

Segons informen des de la Fundació, s’esperava que Juan aparegués ahir a les Llars però mai va arribar. Segons apunten alguns testimonis, podria trobar-se desorientat a causa de la seva avançada edat.

Juan ja va desaparèixer l’any passat

Des de la Fundació Prodis afirmen que aquest no és el primer episodi d’aquestes característiques que han viscut. Segons informen, l’any passat es va viure una situació molt similar i Juan va acabar apareixent a Vallparadís. Ara, qualsevol informació sobre la seva persona seria clau per a poder continuar amb la recerca.

La Policia Municipal de Terrassa ha estat advertida i es troba col·laborant amb la cerca, així com s’ha trucat als diferents hospitals del municipi per a detectar qualsevol ingrés que pugui ser de Juan. Els ciutadans que creguin que puguin aportar informació sobre aquesta desaparició poden trucar al 647 87 86 69.

Troben el boletaire desaparegut a Pallars Jussà

Catalunya celebra la trobada amb vida del boletaire que va desaparèixer al municipi de Gavet de la Conca (Pallars Jussà). Es tracta d'un home de 68 anys que havia sortit al bosc amb un altre amic, i va ser aquest últim qui va donar la veu d’alarma durant el passat dissabte, 24 d’octubre.

L’alerta es va donar a les cinc de la tarda i el seu company l’havia perdut la pista sobre les dues del migdia. La seva recerca va ser intensiva amb fins a 12 dotacions que van passar-se la tarda de dissabte i part del diumenge intentant trobar-lo amb vida. Durant el diumenge al matí, l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat ha localitzat un objecte que podria pertànyer a algú que per allà hagués passat. Després d’apropar-se van poder comprovar que es tractava de la jaqueta del desaparegut, i pocs minuts després van aconseguir trobar-lo amb vida.

Després que la família fes el reconeixement oficial i comprovessin que tot havia quedat en un ensurt, el boletaire va ser traslladat a l’Hospital de Tremp i fonts dels Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) informen que el seu estat és «menys greu» i progressa favorablement.