Imatge de Mazan Eva, desapareguda al metro de Barcelona.

Desapareix una dona al metro de Barcelona: els Mossos no saben què ha passat

La dona només parla hongarès i es va perdre a l'estació de Cornellà Centre

ACTUALITZACIÓ 03/08/2022 | 09.05:  La desapareguda Mazan Eva, una dona d'origen hungarès de 88 anys, va ser localitzada finalment el passat dimarts, 2 d'agost. Poques hores després de l'alerta emesa pels Mossos d'Esquadra, la dona va ser localitzada al punt de les 15:29 hores pels mateixos equips del metro. 

Eva havia desaparegut a la parada de metro de Cornellà Centre i la seva família va acudir ràpidament als Mossos d'Esquadra. No duia documentació, era gran i s'explicava que fins i tot podria estar desorientada. Finalment, la història ha acabat amb final feliç. 

NOTÍCIA ORIGINAL 02/08/2022 | 15.23 hores: 

Cas d'allò més estrany i alarmant a Cornellà de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra han informat de la desaparició d'una persona a l'estació de metro de Cornellà Centre. 

Es tracta d'una dona de 88 anys desapareguda el passat dilluns, 1 d'agost. Segons expliquen els Mossos, s'anomena Mazan Eva i se la va veure per últim cop a l'estació de metro de Cornellà Centre. 

«La Mazan Eva va desaparèixer a l’estació de metro de Cornellà Centre el dia 1 d’agost. Ajuda’ns a trobar-la», diuen els Mossos en una publicació a xarxes socials. 

Només parla hongarès 

Duu el cabell llarg de color blanc i el dia de la seva pèrdua portava un vestit estampat de color lila, blanc i negre. A més a més, des del cos policial expliquen que duia també un mocador de color blanc lligat al coll. 

Finalment, els Mossos d'Esquadra expliquen que només parla hongarès i que podria esrar desorientada. La seva recerca està sent especialment complicada perquè no porta documentació a sobre. 

▶️ Laporta, en estat pur, es desinhibeix i balla amb una aficionada a Las Vegas