ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

Desaparició llampec a Barcelona: Es perd una nena de 9 anys al carrer i la troben ràpidament

Els fets han passat al barri del Guinardó de la capital catalana

Gronxador d'un parc infantil
Una nena ha desaparegut unes hores aquest matí a Barcelona | ACN

Ensurt dels grans el que s'ha viscut aquest matí a Barcelona. Una nena de 9 anys ha desaparegut durant unes hores al barri del Guinardó de la capital catalana, al districte d'Horta-Guinardó. Tot plegat ha succeït a les 9 del matí, quan la nena en qüestió havia d'anar al col·legi amb la seva mare. Finalment, però, l'han pogut trobar en bon estat de salut i tot plegat s'ha pogut resoldre al cap d'unes hores de la desaparició d'aquesta nena.

Tal com ha explicat el seu entorn, la petita ha baixat al carrer per esperar a la seva mare. Quan aquesta ha baixat uns instants després, no ha vist la nena per enlloc i, després de buscar-la per l'entorn més immediat, ha denunciat la seva desaparició. Per tal de trobar-la, la família ha compartit imatges seves a les xarxes socials i ha repartit pel carrer cartells amb la seva foto. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra també s'han afegit a la cera de la nena.

Desenllaç feliç per a la història de la desaparició d'aquesta nena de 9 anys

Per sort, no havien passat gaires minuts des de la publicació de la seva foto per demanar ajuda, quan el seu entorn ha informat que, finalment, l'han trobat sana i amb aparent bon estat de salut. Des de la família han demanat eliminar les fotos i publicacions fetes amb la seva imatge amb l'objectiu de respectar la privacitat de la nena. En tot cas, però, poden respirar tranquil·lament després de tenir clar que tot plegat ha quedat en només un ensurt.

Segona desaparició llampec a Barcelona amb final feliç en poc més d'un mes de diferència

El cas d'aquesta nena del Guinardó no és l'únic que s'ha viscut a Barcelona en els darrers mesos. El passat gener també va desaparèixer un menor d'edat, en aquest cas de 16 anys. Aquest jove va desaparèixer dilluns 18 de gener al migidia al barri barceloní del Raval. Al cap d'unes hores, però, la Guàrdia Urbana de la capital catalana i els Mossos d'Esquadra van informar que l'havien localitzat «sa i estalvi».

Tot i que cap dels dos cossos de seguretat va donar més detalls de la seva aparició, al jove se li va perdre la pista el 18 de gener al migdia i no se'l va trobar fins a la matinada. En aquesta ocasió, els Mossos d'Esquadra va comunicar el desenllaç feliç d'aquest cas, agraint la col·laboració ciutadana en la recerca del Bruno.


Comentaris

envia el comentari