Fotomuntatge de la menor desapareguda a Saragossa i un cotxe de la Policia Nacional

Desapareix una noia de 16 anys a Saragossa quan anava cap a l'institut

No se'n sap res des d'aquest dijous, quan va sortir de casa per anar a classe

Una adolescent de 16 anys ha desaparegut a Saragossa. Se li va perdre la pista ahir mateix, 30 de setembre.

La família ja ha denunciat la desaparició, i la policia ha format un dispositiu per a trobar la menor.

Sobre el cas en si, no se'n sap gran cosa. De fet, l'únic que se sap és que la noia va desaparèixer ahir al matí.

A primera hora, va sortir de casa per anar a l'institut, com cada dia. No obstant això, no es va presentar a classe.

La jove havia d'anar fins a l'IES Avempace del barri de Picarral, a Saragossa. No hi va arribar, o, almenys, no va arribar a entrar a classe.

Després que en tot el dia els seus companys i professors no sabessin res d'ella i que no tornés a casa, van saltar totes les alarmes.

Així doncs, la família va denunciar la desaparició a la Policia Nacional. Des del cos de seguretat s'ha difós una fotografia de la menor per a demanar ajuda ciutadana.

Se sap que ahir la noia portava posada una dessuadora de color gris i uns pantalons. A més, portava unes sabates de color negre.

No s'han donat més detalls sobre la jove que puguin ajudar a identificar-la, però s'ha compartit una imatge d'ella en què se la pot veure amb els cabells llargs i de color castany fosc o negre i amb els ulls també d'un color bastant fosc.

 

Des de l'institut de la noia demanen ajuda per a trobar-la

Així doncs, s'ha demanat la màxima ajuda per a trobar-la. Si es té algun tipus d'informació sobre el parador de la noia, es pot trucar als telèfons habilitats.

Des del seu institut també s'ha facilitat un número de telèfon mòbil al qual es pot trucar en cas de saber alguna cosa. És el 630 839 518.

A més, el centre educatiu ha publicat a Twitter un cartell amb la foto i informació de la menor i l'ha acompanyat del següent text: «Si us plau, ajuda'ns a difondre-ho. És una alumna del centre, i tant la família com la comunitat estem molt preocupats».

A la imatge que es comparteix al tuit es pot llegir un altre missatge, en el qual s'indica: «Va sortir de casa i no sabem res d'ella. Si us plau, si la veus, diguens-ho».

De moment no tenim més informació sobre la noia. Les autoritats continuen la cerca i la família espera tenir notícies en les pròximes hores.