Muntatge d'una captura del vídeo en què es veu l'home caure

El mantegen durant la seva boda i amb 31 anys no pot caminar: el vídeo

Un recent casat va haver d'anar d'urgència a l'hospital el dia del seu casament

La celebració d'un casament a Romania ha acabat de la pitjor manera possible: amb el nuvi ingressat d'urgències a l'hospital. El que hauria d'haver estat el millor dia de la seva vida es va acabar convertint en un terrible malson arran d'un greu incident ocorregut durant la cerimònia.

Amb tan sols 31 anys, el jove s'ha quedat sense poder caminar després de caure a terra a conseqüència d'una imprudència comesa pels seus amics. En ple festeig, alguns dels convidats al casament van tenir la idea d'agafar el nuvi en braços i mantejar-lo. És un fet habitual en algunes celebracions, com quan els jugadors de futbol alcen al seu entrenador després de guanyar un títol.

No obstant això, el fet que sigui una forma de celebració comuna, no significa que no sigui perillosa. Bé ho sap aquest jove de 31 anys, anomenat Liviu Filimon. El vídeo enregistrat en què se'l veu caure enrere ha corregut com la pólvora a través de xarxes socials.

El fatal desenllaç del casament, la invalidesa temporal del nuvi, de 31 anys

Tal com es pot apreciar en les imatges difoses a internet, els nuvis estaven ballant al centre de la pista quan diversos amics es van acostar per separar-los. La seva intenció inicial era bona. Tan sols pretenien fer un joc amb el nuvi i interactuar amb ell en el seu gran dia, però la broma va acabar en tragèdia.

Diversos homes es van acostar al seu amic i entre tots el van agafar en braços amb l'únic objectiu de llançar-lo a l'aire. En un primer moment, van fer pujar el nuvi sense cap tipus d'incident. Van emprar poca força i van poder recollir-lo sense problema després de passar unes mil·lèsimes de segon a l'aire.

A continuació, van optar per repetir l'acció, encara que en aquesta ocasió l'intent d'alçar-lo va ser tot un fracàs. Segons s'aprecia en el vídeo, els amics de l'espòs van emprar més força en aquest segon llançament i els va fallar la coordinació per recollir-lo. Sense poder fer res per frenar-ne la caiguda, el jove es va precipitar des d'aproximadament uns dos metres d'altura i va impactar contra el terra.

En aquest moment, es poden veure les cares de sorpresa i preocupació en totes les persones allà presents. Especialment de la dona acabada de casar, que va sortir corrents a auxiliar el seu marit. Finalment, la celebració es va cancel·lar abans d'hora i Liviu Filimon haver de ser traslladat d'urgència a l'hospital a causa de l'intens dolor que li va provocar la caiguda.

Dues vèrtebres i l'opció sobre la taula de denunciar els seus amics

A més, la seva situació es va agreujar després que les persones presents el posessin dempeus i l'ajudessin a seure en una cadira. En aquests casos, s'ha de trucar directament als serveis d'emergència perquè immobilitzin el pacient i evitin danys majors.

Després de ser traslladat a l'hospital, el personal mèdic va poder comprovar que l'home tenia un sever dany vertebral. Li van diagnosticar dues vèrtebres trencades i una pèrdua de mobilitat a les dues cames que li impedien caminar. Afortunadament, s'espera que el nuvi pugui tornar a caminar després d'acudir a rehabilitació. Tot i que no descarta la possibilitat de denunciar els responsables d'aquest succés.