ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS

Ja hi ha 10 casos a Espanya, 1 nou a Madrid aquest matí

Desarticulat un clan familiar de tràfic de marihuana a l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos van localitzar més de 6 kg de droga i 12.000 euros en efectiu
La policia va trobar un total de 6 kg de droga, alguns ja estaven repartits en petites dosis per a vendre | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra van poder desarticular un clan familiar el passat dissabte dia 24 a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès, el qual es dedicava al tràfic de marihuana. Durant l'operació, van arribar a localitzar més de sis quilograms d'aquesta droga, entre altres substàncies, a més de 12.000 euros en efectiu.

 

Tal com van poder informar els mateixos Mossos d'Esquadra a través d'un comunicat, van poder detenir a quatre persones en total: dos homes i dues dones, de nacionalitats colombiana i espanyola. Tots quatre individus es troben entre els 23 i 47 anys, i són habitants de la localitat de l'Hospitalet.

 

Investigació oberta des del maig

La investigació del cas es va iniciar quan, el passat mes de maig, agents de Mossos i Guàrdia Urbana de l'Hospitalet van detectar un tràfic molt elevat de persones cap a un edifici del barri Les Planes – Florida, on habitaven els individus que ara han estat detinguts. Van observar que una dona i el seu gendre, dos dels actuals detinguts, venien dosis de marihuana de forma habitual.

 

 

Durant la investigació, els agents van detectar que una dona transportava dosis de droga durant la nit, les quals corresponien a les que no havia pogut vendre durant la jornada. Ho portava fins a l'edifici on viu la seva germana. També van observar que, durant els matins, era un veí d'un altre immoble el qual, amb una furgoneta i l'uniforme de l'empresa de transports per a la qual treballava, portava aquestes substàncies fins a un altre pis, on es posaven a la venda altra vegada.

 

Es van trobar un total de 12.000 euros en efectiu, tots fruit del tràfic de drogues | Mossos d'Esquadra

 

També van trobar altres substàncies, com 800 grams d'haixix

Durant el registre policial que es va realitzar el passat dimecres, dia 21 d'agost, els agents van accedir als domicilis de les diferents persones investigades. En aquests van trobar sis quilograms de marihuana, dels quals molts ja estaven preparats en dosis per a la seva venda. A més, també van trobar 800 grams d'haixix, una pistola detonadora i 12.000 euros en efectiu, els quals havien estat tots aconseguits a partir del seu negoci amb el tràfic de drogues.

 

Els quatre detinguts han passat a disposició del jutge d'instrucció número 3 de l'Hospitalet de Llobregat. Aquest ha decretat la seva llibertat amb càrrecs, ja que la policia segueix amb la investigació. No han volgut descartar que es produeixin noves detencions.

 

També et pot interessar...