Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de les caixes d'aliments incautades per la Policia Local de Palafrugell.

Descobreixen dos supermercats amb centenars de productes caducats a Catalunya

El SEPRONA i la Policia Local de Palafrugell han descobert la infracció arran de la denúncia dels consumidors | S'han aixecat diverses actes administratives, també per la venda ambulant de peix

Nova descoberta de productes alimentaris en mal estat a Catalunya. Fa tan sols tres setmanes es va localitzar a tres petits supermercats de Barcelona tres-cents productes no aptes per al consum. Aquesta setmana, s'ha donat un cas semblant al Baix Empordà, on s'han localitzat dues botigues que venien productes caducats a la localitat de Palafrugell.

La notícia s'ha sabut aquest dimecres al matí. La Policia Local de Palafrugell ha intervingut quatre caixes amb vora un centenar de productes en estat de caducitat que estaven a la venda en dos establiments del municipi. Diversos usuaris i consumidors habituals s'havien fixat en el problema en les darreres setmanes i havien fet arribar les queixes al cos de policia municipal, per la qual cosa es va iniciar una investigació.

S'han aixecat diverses actes per infraccions en matèria de consum

Agents de la policia local van inspeccionar l'establiment i van detectar nombrosos productes en mal estat, per la qual cosa van aixecar acta per diferents infraccions administratives en matèria de consum. L'actuació de la policia local va ser coordinada amb el Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil.

La policia de Palafrugell també ha detectat la venda ambulant de peix

D'altra banda, al llarg de les últimes setmanes, la Policia Local de Palafrugell ha aixecat un total de quatre actes administratives més. El motiu ha estat la venda ambulant. Es va detectar la venda de peix a domicili a través dels canals no legals. Els responsables eren persones que no compten amb cap mena de control ni llicència per vendre productes destinats al consum alimentari.

Dos detinguts aquest diumenge a la localitat per apallissar una persona amb discapacitat

També a Palafrugell, els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge 27 de juny dos homes, d'entre 21 i 34 anys, que van apallissar i robar una persona amb discapacitat. A més, els detinguts van enregistrar els fets i van publicar a les xarxes socials l'escena. Tots dos van quedar detinguts i han hagut de respondre per un delicte de robatori amb violència i descobriment i revelació de secrets. Els dos han quedat en llibertat amb càrrecs.