Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Control nocturn dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles

Desmantellada una festa il·legal en un bar de Badalona

La Policia Local va aixecar un total de 32 actes per saltar-se les mesures sanitàries | La festa comptava amb la presència de 40 assistents

Control nocturn dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles
Cap de setmana mogut pels cossos de seguretat   | Mossos d'Esquadra

Continua el degoteig costant d'actuacions policials per evitar que la gent se salti les mesures imposades per combatre la pandèmia de coronavirus. En aquesta ocasió, els fets han ocorregut a Badalona. Aquest diumenge, la Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir en un establiment de la ciutat que estava celebrant una festa il·legal d'aniversari amb 40 persones. L'actuació ha deixat un balanç de 32 actes aixecades: 25 a diversos assistents i 8 als propietaris del local.

En total, 40 persones es van congregar en un bar de Badalona per celebrar, de forma il·legal, una festa d'aniversari. La policia badalonina es va desplaçar al lloc dels fets, en un establiment situat a la cruïlla del carrer Alfons XII amb el carrer Tortosa, per tal de desallotjar el bar i aplicar les sancions oportunes. Les actes que es van aixecar van ser 25 per alguns dels assistents a la festa per incomplir les mesures sanitàries i 8 als propietaris del bar per irregularitats en l'establiment.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Sancions «exemplars»

En un comunicat, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha lamentat els fets. «Sembla mentida que en aquests moments encara hi hagi irresponsables que facin festes saltant-se totes les normes sanitàries i posant en perill la salut de tothom», ha sentenciat el batlle badaloní. A més, ha dit que confia que les sancions que s'acabin aplicant als responsables de la festa «siguin exemplars».

Més festes il·legals a Catalunya

La festa il·legal de Badalona no ha estat l'única a Catalunya que ha acabat amb denuncies per incomplir les mesures sanitàries anti-Covid. En un cap de setmana molt mogut, s'han registrat diversos casos per tot el territori. A Piera, a l'Anoia, els Mossos van identificar 28 persones en una celebració en un mas. A Lloses, al Ripollès, la policia va denunciar 24 joves en una festa il·legal. A l'Hospitalet de Llobregat, el balanç va ser de 18 identificacions en una festa en una casa particular. A Molins de Rei, deu persones van reservar diferents habitacions d'un establiment i es van reunir a una de sola per fer-hi una celebració finalment desmantellada pels Mossos. A Reus, la Guàrdia Urbana va haver de desallotjar una desena de persones d'un local d'oci nocturn que ja és reincident. I finalment, al barri de Sant Martí de Barcelona, divendres es van desmantellar dues festes il·legals en dos hotels i els agents van denunciar els 22 assistents. Tots aquests fets van succeir només en el darrer cap de setmana.