Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El CD La Almunia, de dol després de la mort de l'Ángel

Perd la vida massa jove i de forma sobtada Ángel, entrenador de futbol espanyol

Tenia només 43 anys i entrenava l'equip Juvenil del CD Almunia de Saragossa

El CD La Almunia, de dol després de la mort de l'Ángel
El CD La Almunia, de dol després de la mort de l'Ángel | FAF

El món de futbol espanyol està de dol. Un entrenador de només 43 anys ha perdut la vida de forma sobtada per una dolència cardíaca. Es tracta del tècnic Ángel Gimeno, responsable de l'equip Juvenil Preferent del CD La Almunia, un equip de Saragossa, que va morir inesperadament aquest dissabte a la matinada.

Ángel Gimeno era una persona força coneguda dins del futbol aragonès. Als seus 43 anys, acumulava més d'una dècada dirigint equips de futbol de localitats de la zona. Per aquest motiu, no han estat pocs els clubs de la comunitat que han fet arribar missatges de condol a la família, així com de record cap a ell. Un dels missatges més emotius que s'han pogut veure ha estat, precisament, el del seu equip actual: el CD La Almudia.

«Des del Club Deportivo La Almunia volem manifestar el nostre més profund condol a la família, amics i persones properes del nostre entrenador de l'equip Juvenil, Àngel Gimeno, que ens ha deixat, per desgràcia, en el dia d'avui. No t'oblidarem, descansa en pau», s'ha manifestat des del compte oficial de Twitter de club.

Altres clubs i organismes, com la Federació Aragonesa de Futbol, han volgut també sumar-se a aquests missatges de condol. El CD Ebro mostrava que «ens sumem a el dolor per la seva pèrdua. Molts ànims i tota la força de el món a tots els seus familiars, amics i persones properes. DEP»; la SE Ejea enviava «tot el nostre ànim i el nostre més sentit condol a tota la família i amics de l'Ángel i a tot el CD La Almunia. Descansi en pau»; i el CF Illueca lamentava «profundament la pèrdua de l'Ángel Gimeno». 

«Era un noi molt responsable»

A hores d'ara es desconeixen més detalls sobre els fets. No s'han fet públic si l'entrenador, al seus 43 anys, patia d'alguna malaltia o dolència que li hauria pogut ocasionar el problema cardíac. Segons ha informat la Federació Aragonesa de Futbol, l'Ángel «no va poder assistir a l'últim entrenament amb el seu equip» dissabte passat, «avisant que tenia mal de cap». Això va provocar que fos el seu segon qui dirigís la sessió en qüestió. 

D'altra banda, el president del CD La Almunia, Tomás Latorre, es va manifestar sobre el tema, recordant la figura de l'Ángel. «Era un noi molt responsable i molt vinculat al futbol i futbol sala a La Almunia», explicava Latorre, recordant que l'Ángel era una persona «que estimava el seu poble profundament».