Insòlit: una 'roomba' neteja un carrer de Barcelona

Un veí comparteix la història avisant que «algú s'ha deixat una porta oberta»

Imatge d'una 'roomba' pels carrers de Barcelona
Imatge d'una 'roomba' pels carrers de Barcelona | Twitter | @OriolCanosa

Passejar per una gran ciutat com Barcelona acostuma a comportar sorpreses. En aquesta ocasió, es tracta d'una història surrealista que ha compartit un veí i que ha generat multitud de reaccions a les xarxes socials. Tot plegat va succeir al barri de La Verneda i La Pau de la capital catalana. Oriol Canosa, llibreter i escriptor de llibres infantils, es va ressò de l'objecte d'ús domèstic que es va trobar a la via pública: ni més ni menys que una 'roomba' netejant un carrer.

Canosa en va fer un vídeo i el va penjar al seu compte de Twitter. «Algú s'ha deixat la porta oberta», explicava amb un to d'humor la surrealista escena que estava presenciant: un robot aspirador tombant pel carrer, netejant les fulles dels arbres caiguts que es trobaven a la vorera.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

El mateix Oriol Canosa va aclarir poc després l'origen de la sorprenent escena, també mitjançant el seu compte a Twitter. «Quan portava un parell de minuts gaudint d'aquesta fantàstica escena, una noia ha sortit corrents d'una botiga», explicava. Això sí, amb un to de broma, reconeixia que «el carrer ha quedat molt net».

Com no podia ser d'una altra manera, el vídeo es va viralitzar ràpidament per les xarxes socials, acumulant milers de visualitzacions i reaccions. Com sol passar en aquests casos, la gent no se'n va poder estar de fer broma sobre el succés. «La rebel·lió de les màquines ha començat», «Nova prova pilot de l'Ajuntament de Barcelona», «No l'abandonis, ell mai no ho faria» o «És normal sentir pena per un robot aspirador?» van ser les reaccions d'alguns usuaris. 


Comentaris

envia el comentari