Detenen un lladre que trencava els vidres dels establiments amb una tapa de claveguera

Els Mossos el van enxampar quan agredia a un veí després d'intentar-li robar el mòbil

Detingut un home pels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu de la detenció d'un home pels Mossos d'Esquadra | @mossos

Els Mossos d'Esquadra ja tenen el presumpte lladre que acumulava ja vuit robatoris en diversos locals de Barcelona. La policia catalana, que havia muntat un dispositiu planificat per poder-lo enxampar, el va acabar detenint dijous de la setmana passada quan el sospitós, en aquesta ocasió, estava agredint un veí de la zona després d'intentar-li robar el mòbil.

Els Mossos ja tenien al punt de mira el detingut, un jove de 18 anys de nacionalitat equatoriana, a qui acusen d'un total de vuit robatoris en diversos locals del districte de Ciutat Vella. El mètode utilitzat per presumpte lladre també era conegut pels agents de la policia catalana: trencar els vidres dels locals que volia robar amb una tapa de claveguera.

Detingut en plena baralla

Els Mossos havien muntat un dispositiu policial planificat per enxampar-lo. Curiosament, la detenció no es va produir per robar en un local, sinó quan es disposava a atracar un veí. Tal com ha informat la policia catalana, el sospitós va intentar robar el mòbil a un home amb qui es va creuar pel carrer. Davant la negativa de la víctima, el detingut va començar a colpejar-lo repetidament. En plena agressió, però, un altre veí que circulava per la zona va intentar ajudar la víctima. Això va provocar un fort rebombori, que va acabar alertant els agents que es trobaven el ple operatiu policial. Va ser llavors quan el presumpte lladre va ser detingut per les forces de seguretat.

D'aquesta manera, els Mossos van poder atrapar el jove delinqüent, a qui acusen de ser l'autor de vui robatoris en diversos locals del districte de Ciutat Vella de la capital catalana. A més, també l'acusen del robatori amb violència i intimidació pel fets ocorreguts el dia de la detenció. D'altra banda, la víctima a qui van intentar sostaure el mòbil va poder ser atès pels cops que va rebre a la cara en l'intent de robatori.


Comentaris

envia el comentari