Desmantellen una festa il·legal amb més de 160 persones sense mascareta en una nau de la Zona Franca

S'ha detingut una persona per tràfic de drogues, mentre que els dos promotors i els assistents han estat denunciats

Ampolles d'alcohol i refrescos en la festa il·legal en una nau industrial de la Zona Franca
S'ha denunciat els 160 assistents a la festa il·legal en una nau de la Zona Franca per no dur mascareta i no respectar la distància social. | ACN

Una operació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desmantellat aquesta passada matinada una festa il·legal amb més de 160 persones, organitzada en una nau industrial de la Zona Franca de la ciutat comtal. Durant la intervenció policial, que ha comptat amb el suport d'efectius de l'ARRO de la policia catalana, s'ha denunciat tots els assistents per no dur mascareta ni guardar la distància social de seguretat, tal com preveuen les mesures sanitàries que han implantat les autoritats per lluitar contra la Covid-19.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet una inspecció del local i ha aixecat acta per festa il·legal. A més, els agents policials han detingut un home per tràfic de drogues i n'han denunciat vuit més per tinença de substàncies estupefaents. Així mateix, s'ha denunciat els dos promotors de l'esdeveniment, que comptava amb aparells de música i desenes d'ampolles d'alcohol i refrescos.

Convocatòria a través de les xarxes socials amb entrades a la venda

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'una persona que tenia previst fer una festa legal en un altre lloc des d'abans de les restriccions a causa de la Covid-19, però que va haver de suspendre, i que s'havia assabentat que algú volia aprofitar per fer-la igualment, però en un altre emplaçament.

La convocatòria, per aquest divendres 28 d'agost a la nit, s'havia fet a través de les xarxes socials —amb entrades a la venda— i el lloc escollit era una nau industrial de la Zona Franca, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Quan els agents han arribat al local s'han trobat que a l'interior hi havia 160 persones, majoritàriament sense mascareta i sense respectar la distància bàsica de seguretat, tal com preveuen les mesures contra el coronavirus.


Comentaris

envia el comentari