Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge arxiu Policia Local Salt

Desmantellen un pis i dos locals on es venia droga al Gironès

Durant l'operatiu s'han detingut dues persones i s'han recuperat catorze bicicletes, tres cadires de rodes i diverses eines

L'operatiu forma part del projecte 'Passadissos Nets i Segurs' de Salt
L'operatiu forma part del projecte 'Passadissos Nets i Segurs' de Salt | CEDIDA

 

La Policia Local de Salt, a la comarca del Gironèsha desmantellat un pis i dos locals ocupats on es venia droga. Durant l'operatiu, que s'emmarca en el projecte 'Passadissos Nets i Segurs', també s'han detingut dues persones i s'han recuperat catorze bicicletes, tres cadires de rodes i diverses eines. 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Segons indica 'El Gerió', el regidor de Seguretat, Toni Vidal, ha declarat que la «inclusió de la comunitat al projecte 'Passadissos Nets i Segurs' ha fet que es pogués coordinar una actuació conjunta per regularitzar i eliminar les connexions fraudulentes d'electricitat i aigua».

S'han instal·lat mesures per millorar la seguretat

Durant la mateixa actuació policial s'hi han posat portes metàl·liques per protegir l'accés als serveis bàsics i evitar manipulacions il·legals. A més, s'ha instal·lat un sistema de videovigilància al portal de la comunitat afectada. En paral·lel, la policia mantindrà un patrullatge intensiu tant fora com dins de la comunitat afectada per tal que els veïns se sentin segurs i recuperin la tranquil·litat. 

D'altra banda, durant el mes de març el patrullatge policial ha permès fer un total de set detencions relacionades amb robatoris i furts, entre altres delictes. Al febrer, la Policia Local va arrestar fins a tretze persones pels mateixos delictes.

Guàrdia Urbana de Barcelona
La Policia Local de Salt ha detingut un home que va robar la caixa registradora d'un supermercat | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

Detingut per rebentar el vidre d'un supermercat i robar-hi al Gironès

La Policia Local de Salt va detenir, el mes passat, un home per robar la caixa registradora d'un supermercat de la localitat després d'haver rebentat el vidre del local amb una tapa del clavegueram per poder accedir al seu interior. Els fets es van produir la matinada del diumenge 17 de febrer.

Els agents van poder detenir al lladre, uns metres més enllà,  gràcies a l'avís que van rebre d'una veïna que va veure com l'home fugia corrent del lloc dels fets. La policia va poder recuperar el botí que l'home havia robat i va ser detingut per un delicte de robatori amb força.