Janet Jumillas, desapareguda a Cornellà

La família de Janet, la noia desapareguda a Cornellà, sospita d’un amic seu

La dona, de 39 anys, va desaparèixer fa sis dies i ningú sap res d’ella | Recentment un familiar va trobar el seu cotxe sense signes de violència

El passat dimecres 13 de març, Janet va marxar amb el cotxe després de deixar la seva fila a l’escola perquè havia quedat amb un cosí seu a Cornellà, però no va arribar a la cita. Des de llavors ningú sap res d’ella i s’ha demanat ajuda a la població per a trobar-la.

El germà de Janet, Fernando Jumillas, ha explicat a ‘ElCaso.cat’ que la seva germana és «una dona de casa i dels seus fills» i que mai «hauria marxat sola», sense avisar i deixant sols el seu nen de sis anys i la nena, de nou. Fernando ha explicat que la família l’està buscant, inclús s’han desplaçat als afores de la ciutat, on havien dit haver-la vist, però no l’han trobat. A més el seu germà està convençut que la tenen «raptada o en algun lloc».

Recentment, es va trobar el seu cotxe a Cornellà. El germà de la desapareguda també ha explicat que, tot i que la víctima està separada des de fa uns mesos, a la família li consta que s’estava veient amb un noi de la mateixa ciutat on va ser trobat el cotxe. El vehicle en qüestió se’l va trobar un altre germà de Janet, i segons relaten fonts policials, estava ben aparcat, tancat i sense cap indici de criminalitat.

  • També pots llegir: Troben el cotxe de Janet, la noia desapareguda a Cornellà de Llobregat
Desapareguda
La família va veure Janet per última vegada el passat dimecres 13 de març quan anava a fer unes gestions | Mossos d'Esquadra

 

La família sospita d'un amic de Janet

La família acusa aquest suposat amic o parella, com un dels sospitosos de la desaparició de Janet. Tot i així tenen pocs detalls sobre l’home, així com sobre la pròpia desaparició de Janet, de la qual se saben molt poques coses. Tot i que, oficialment, els Mossos no tenen cap sospitós i tampoc poden fer-li un seguiment mòbil o comprovar les targetes de crèdit, ja que no tenen un ordre judicial.

Tot i així, la família demana que s’investigui l’exparella de Janet, tot i que viu a Jaén, sembla, segons la família de la desapareguda, que últimament no complia amb els règims de pensions dels menors i l'exparella hauria discutit per això.