Imatge de Saman Abbas, la noia de 18 anys assassinada a Itàlia pel seu cosí

Detenen a Barcelona un fugitiu molt buscat: Havia enterrat sa cosina al pati de casa

L'home va cometre els fets a Itàlia i havia fugit a Barcelona | Els fets haurien passat amb la inducció dels pares

La Policia Nacional ha arrestat a Barcelona un home buscat per un terrible crim comès a Itàlia. Es tracta de Nomanulhaq Nomanulhaq, un home pakistanès de 35 anys buscat per l'assassinat de Saman Abbas, una noia de només 18 anys. 

L'home va cometre el crim a Novellara (Itàlia) i era el cosí de la víctima. L'assassinat, segons expliquen mitjans italians, s'hauria produït amb la inducció dels pares i la participació d'altres parents de la víctima. 

Segons sembla, la família volia casar la jove de 18 anys amb un home que vivia al Pakistan. La noia es negava a casar-s'hi, ja que la forçaven a tornar al Pakistan i viure segons les doctrines més dures de la religió musulmana. 

Davant la negativa, la jove va prendre l'elecció de fugir dies abans de l'enllaç. Aquell va ser el seu darrer dia. Nomanulhaq Nomanulhaq la va assassinar en col·laboració amb un altre cosí i l’oncle de la noia. 

Van fer un forat al pati de casa per enterrar-la

El succés va tenir lloc a Itàlia. En un comunicat, la Policia Nacional explica ara com van anar els fets pels quals s'ha detingut a l'assassí de Saman Abbas. 

La Policia italiana creu que, abans de matar-la, l'home de 35 anys va optar per retenir la jove. Va ser aleshores quan els pares van entrar en aquesta terrible història. Van ser ells, de fet, qui van demanar a Nomanulhaq que fés un forat al pati de la casa on vivien per després enterrar-la. 

L'endemà van dur a terme el pla tal com estava previst. Segons la Policia italiana, van escanyar la noia i van acabar enterrant-la al forat que havien fet hores abans al pati de casa. 

L'home serà extradit al Pakistan

El jove s'enfronta ara a una pena de cadena perpètua al Pakistan, on serà extradit després de ser jutjat per l'Audiència Nacional

El tiet de la jove —acusat de ser l'autor material de l'estrangulament— va ser detingut a París el passat 22 de setembre de 2021. Sobre el pròfug pesava una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per a la seva extradició per Itàlia.