Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer de Ponent de la Mina

Detenen una dona a Barcelona que estava pegant el seu net de 2 anys en ple carrer

La dona va ser arrestada per maltractament a menors i atemptar contra els agents de l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona que pegava el seu net al carrer aquest dimarts, a Barcelona. L'arrest es va produir gràcies a una trucada al 112 que va donar l'alerta del que estava passant.

La policia catalana va traslladar-se al lloc dels fets, un cop van rebre l'avís al 112 sobre el comportament de dona en ple carrer. El cos de Mossos ha explicat que en arribar, la dona de 43 anys seguia escridassant i agredint el seu net de 2 anys.

La dona que seguia a una terrassa del carrer Muntaner de Barcelona, també va intentar agredir als agents de la policia. Els Mossos d'Esquadra van procedir a arrestar-la per maltractament a menors i atemptar contra els agents de l'autoritat.

Tot i que el nen de 2 anys no mostrava lesions greus va ser traslladat a un centre sanitari. Posteriorment se'l va desplaçar a dependències policials per localitzar els seus tutors legals. Segons el diari 'ElCaso', la mare del menor d'edat estava de vacances i per això no se la podia localitzar.

El diari de successos també explica que la dona arrestada se la deixarà amb llibertat amb càrrecs. Tot i això, pels delictes que se l'acusa podria acumular una elevada sanció.

Dos menors, sotmesos a exercir la prostitució i la mendicitat a Barcelona

Fa pocs dies també sortia a la llum un terrible cas sobre dos menors que estaven sent obligats a exercir la prostitució i la mendicitat a la ciutat. Els dos menors d'edat vivien en condicions infrahumanes en una barraca del Poble Sec de Barcelona.

Les condicions higièniques eren nul·les, no sabien ni llegir ni estaven escolaritzats. A més, hi vivien amb la seva família que van ser els acusats de forçar-los a exercir la prostitució i la mendicitat.

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Barcelona van aconseguir alliberar als dos germans. La menor de 16 anys estava forçada a prostituir-se a l'Hospitalet del Llobregat. Fins i tot, era amenaçada i agredida físicament de manera constant.

El menor de 14 era obligat a pidolar i treballar netejant vidres a la carretera. De fet, ho havia de fer des de primera hora del matí fins passada la tarda.

Les forces de seguretat van detenir a més de 6 persones durant tota l'operació. Dins d'aquests detinguts 3 eren familiar dels menors, entre ells, la mare i la germana gran.

La investigació seguirà oberta fins que es localitzin les persones que van pagar per tenir relacions sexuals amb la menor.