Una cinta dels Mossos d'Esquadra

Troben un cos sense vida per mort violenta en un domicili de Catalunya

La víctima té 59 anys i s'ha detingut una persona, de 36 | Els fets han tingut lloc en un domicili particular

Jornada negra a la comarca del Baix Llobregat. Els Mossos d'Esquadra han hagut d'actuar per una mort violenta a l'interior d'un domicili de la localitat d'Esparraguera. En conseqüència d'aquest trist incident, els agents de la policia catalana han detingut una persona com a presumpte autor dels fets. 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya té oberta una causa arran de l'aparició d'una persona morta en un domicili particular del Baix Llobregat

Detingut un home relacionat amb la mort violenta d'un altre

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís aquest matí per una mort violenta a Esparraguera. Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a les onze del matí, quan ha començat la mobilització policial per adreçar-se a aquest domicili.

Els agents de la policia catalana que s'hi han desplaçat, un cop han arribat a l'indret, han trobat un cadàver a l'interior de l'habitatge. En concret, un cos sense vida que corresponia a un home. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la víctima mortal té 59 anys.

En conseqüència d'aquest tràgic incident mortal, els investigadors han començat a fer les tasques corresponents. En aquest sentit, han pogut determinar que l'home havia sigut víctima d'una mort violenta.

Els mossos que han treballat en aquest cas, a més, han pogut detenir un home de 36 anys que presumptament està relacionat en l'assassinat a Esparraguera.

Seguint el protocol d'aquest tipus de situacions, s'ha activat el jutjat d'instrucció 3 de Martorell. Aquest, que estava en funciona de guàrdia, ha anat fins al lloc dels fets i ha dut a terme l'aixecament del cadàver que hi havia al domicili de la localitat del Baix Llobregat.

Per la seva banda, tal com ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat té oberta una causa arran de l'aparició d'una persona morta en un domicili particular a Esparreguera. Un cas que, presumptament, ha succeït de forma violenta i ja hi ha una persona detinguda relacionada amb l'homicidi.

La comitiva judicial, formada per la jutgessa, la lletrada de l'administració de justícia, fiscal i metge forense, s'han desplaçat aquest migdia a l'habitatge per dur a terme l'aixecament de cadàver.