Un home lligat de mans després de ser detingut

Detenen un home a Lleida per fer tocaments a una noia

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada en un carrer de la capital del Segrià

Nou cas d'abús sexual a Catalunya en les darreres hores. Aquesta passada matinada, la Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 31 anys i sense domicili conegut com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a una noia de 18 anys. Segons la policia lleidatana, els fets han tingut lloc poc abans de les dues de la matinada, quan una jove caminava per l'avinguda Balmes de la capital del Segrià.

Segons el relat dels fets que la noia ha fet als agents de la Guàrdia Urbana de Lleida, mentre caminava pel citat carrer ha notat que algú li tocava el cul per darrere sense el seu consentiment. Aquesta acció s'ha allargat durant uns moments, fins que la noia s'ha girat i ha comprovat que l'autor dels fets era un home a qui no coneixia.

Davant això, la jove ha avisat la policia, que s'ha personat al lloc dels fets. La víctima ha identificat l'agressor, que ha estat detingut per agents de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Dos detinguts per possessió de drogues a Lleida

D'altra banda, aquest passat dilluns la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir un home, de 39 anys i veí de la ciutat, amb 19 boletes d'heroïna i 16 de cocaïna a sobre. Els fets van tenir lloc al carrer Boters de la capital del Segrià al voltant de les 22.20 hores, quan una patrulla va detectar un home que, en veure la policia, va girar cua i va marxar del lloc dels fets.

Els agents van aconseguir aturar-lo i en registrar-lo li van trobar la droga i diversos bitllets. Però aquesta no va ser l'única detenció vinculada a les drogues que ha tingut lloc a Lleida, ja que un parell d'hores després la Guàrdia Urbana va detenir un home al carrer Tallada.

Una patrulla policial va veure un home amb actitud sospitosa i després d'aturar-lo li van trobar 25 bossetes de marihuana preparades per ser venudes i diversos bitllets fraccionats. Aquest segon arrestat és un veí de Lleida de 27 anys.

Els dos detinguts, segons ha explicat la Guàrdia Urbana de Lleida, estan acusats d'un presumpte delicte contra la salut pública.