Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció

Detenen un jove per agredir i robar un avi en una clínica de Girona

Els Mossos van aconseguir atrapar el lladre

Un agent dels Mossos d'Esquadra realitzant una detenció
El detingut ha de respondre a un robatori amb violència i intimidació i un robatori amb força a l'interior d'un establiment  | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys per entrar a robar en una clínica de Girona i colpejar un home d'edat avançada i prendre-li una cadena de plata que portava. El primer dels fets va tenir lloc el passat 30 de setembre, quan la policia va saber que una persona havia entrat a la zona de recepció del departament de diàlisi de la clínica, situada al carrer Bisbe Lorenzana.

Segons les investigacions el jove va forçar una persiana i es va colar per la finestra. Malgrat que va poder accedir a dins del despatx no es va poder emportar res. El segon fet va passar el dimecres 7 d'octubre. Una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar un home que els estava fent senyals amb les mans perquè s'aturessin.

Un cop allà, l'home els va explicar que un jove li havia donat un cop de puny i li havia estirat la cadena de plata que portava, després d'haver-lo amenaçat. Després del robatori, el lladre va marxar però els agents van poder localitzar-lo i el van acabar detenint. El jove ha passat a disposició del jutjat de guàrdia en funcions de Girona on haurà de respondre d’un robatori amb violència i intimidació i un robatori amb força a interior d’un establiment.

 

Accedeix al mercat amb el cotxe, agredeix un venedor i l'amenaça amb una pistola

El passat dimarts 6 d'octubre, el mercat setmanal de Palamós va viure un bon ensurt. Un conductor va accedir al recinte circulant contra direcció posant en risc la vida dels paradistes i va agredir un venedor, tot amenaçant-lo amb una pistola.

Els fets van tenir lloc passades les dues de la tarda quan encara estaven les parades obertes i hi quedaven clients tot i que alguns marxants ja recollien la seva parada. En aquells moments, un vehicle  va irrompre al recinte circulant de manera temerària i després d'accedir a l'avinguda Catalunya, lloc on hi havia el mercat parat, contra direcció.

L'accés dels vehicles està prohibit en aquella zona i per això un dels marxants va recriminar al conductor el que estava fent i això va desencadenar un enfrontament entre els dos homes. El conductor no va dubtar en sortir del cotxe i agredir al marxant i amenaçar-lo de mort amb una pistola.

Testimonis dels fets van alertar a la policia que van acudir ràpidament al lloc dels fets i va detenir el presumpte agressor qui en veure els agents va llençar la pistola sota d'un cotxe. Poc després, els policies van poder comprovar que es tractava d'una pistola de fogueig que no tenia munició però que semblava estar manipulada i, per tant, podia ser que disparés algun tipus de munició.