Imatge d'arxiu d'una roda d'un vehicle punxada

Punxa les rodes de 24 cotxes frustrat en suspendre el carnet de conduir

Els agents van trobar almenys 24 cotxes danyats pel detingut

La localitat de Sevilla s'ha despertat aquest divendres amb la quantitat de 24 vehicles estacionats que havien aparegut amb les rodes punxades. La Policia Local va detenir posteriorment al seu autor, un home de 25 anys que havia suspès sis vegades l’examen del carnet de conduir i va frustrar la seva ràbia contra els cotxes que es trobaven aparcats a la zona de Nervión.

Els agents van rebre una trucada aquesta passada nit sobre les dotze. Una persona va trucar al 092, telèfon d’emergències de la Policia Local de Sevilla, per advertir que un home es trobava punxant rodes de diversos vehicles aparcats al carrer Diego de Riaño. En aquell moment, el testimoni afirmava que ja havia atacat dos cotxes.

Els agents van seguir el sospitós abans de detenir-lo

Diversos agents van procedir a patrullar la zona a la cerca del sospitós. Després d’uns 30 minuts van poder localitzar l’autor dels fets en mig d’un dels seus atacs. Així, els agents van poder veure en primera persona com l’home de 25 anys s’acotxava al costat dels cotxes que escollia i començava a punxar les rodes. L’home va ser detingut poc després i van requisar-li unes tisores, amb les quals hauria estat realitzant les accions durant tota la nit.

Per la seva banda Juan Carlos Cabrera, delegat de Governació de l’Ajuntament, ha destacat «la importància ciutadana amb els agents a l’hora d’intervenir en qualsevol assumpte, especialment per localitzar els autors de conductes com aquestes».

Ja havia estat detingut en altres ocasions

Els agents van localitzar més d'una vintena de vehicles danyats després de la intervenció del detingut, però no descarten que hi hagi altres zones on el sospitós també hagi actuat. Els agents van procedir a fer una ronda seguint el sospitós, començant pel carrer Diego de Riaño i Infante Don Carlos de Borbón i acabant a la Fundació Vicente Ferrer i Urbión. Només en aquesta ruta van localitzar 24 vehicles en mal estat.

L’home de 25 anys ja havia estat detingut en altres dues ocasions, i va confessar als agents que la ràbia d’haver suspès per sisena vegada el permís de conduir va fer que comencés a punxar rodes amb les seves estisores.