Imatge d'un home detingut assegut en un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detenen quatre lladres amb 140 antecedents per furtar un mòbil a Barcelona

Els fets van tenir lloc aquest dimecres al districte barceloní de Sarrià

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones al districte barceloní de Sarrià per la seva presumpta vinculació al furt d'un telèfon mòbil. Entre els quatre arrestats sumen 140 antecedents policials. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, a voltant de les set de la tarda, quan conductors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van denunciar que tres individus havien intentat cometre un robatori amb una estrebada i havien fugit del lloc.

Els treballadors de TMB van localitzar els individus poc després i van alertar la policia catalana. Una patrulla de paisà va comprovar com els tres lladres rondaven en una parada d'autobús i van veure com amb un cop de mà van robar el mòbil a una dona que pujava al bus. Després d'això, els agents els van interceptar.

Un quart home apareix en escena

En aquest moment, un quart home va intentar endur-se els delinqüents i va empentar els agents, provocant la fugida dels tres lladres, segons el relat dels Mossos d'Esquadra. Tot i això no van aconseguir anar molt lluny, ja que van acabar detinguts.

Els arrestats són tres homes de nacionalitat xilena, dos dels quals tenen 17 anys i l'altre 35. Els dos menors anys acumulen 17 i 38 antecedents, mentre que el de 35 en té 27. Pel que fa al quart detingut, és un home de nacionalitat cubana de 36 anys que té 58 antecedents.

Dos detinguts en el desmantellament d'un punt de venda de droga al Raval

D'altra banda, dues persones han estat detingudes aquest dijous durant el desmantellament d'un punt de venda de droga al barri barceloní del Raval. L'operació conjunta, que ha anat a càrrec d'agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra, ha acabat amb el comís de substàncies estupefaents i diners en efectiu, aixií com utensilis per al consum de droga.

En aquest sentit, segons ha informat la policia municipal barcelonina, durant l'operatiu policial també s'han identificat tres persones que consumien drogues a l'interior de l'immoble que funcionava com a punt de venda.