Detingudes tres persones durant el Mercat de Música Viva de Vic

Un va ser arrestat per atemptar contra als agents, un per un delicte contra la salut pública i un per violència de gènere

Mossos
Els Mossos juntament amb la Guàrdia Urbana van detenir tres persones a Vic | Mossos

Tres persones van ser arrestades durant el dispositiu de seguretat realitzat conjuntament pels Mossos i la Guàrdia Urbana durant el Mercat de Música Viva de Vic. Es tracta d'un arrestat per atemptar contra als agents de l'autoritat, un per un delicte contra la salut pública i un per violència de gènere.

En paral·lel es van realitzar controls de drogo-alcoholèmia a 592 conductors, amb un total de 56 denúncies per alcoholèmies administratives, 6 conductors denunciats penalment per conduir amb una taxa superior a 0,60 mg/l en aire expirat, 14 denúncies administratives per consum de drogues, i una negativa a sotmetre's a les proves.

Diverses denúncies per excés de velocitat

Coincidint amb el Mercat, els cossos policials van realitzar un control de velocitat a la C-17 i 14 conductors van ser denunciats per excés de velocitat. L'objectiu del dispositiu, explica el cos policial en un comunicat, era prevenir i garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la seguretat a les carreteres.

A banda dels controls als conductors, durant el Mercat es van aixecar sis denúncies administratives per consum de substàncies estupefaents i una per falta de respecte als agents de l'autoritat. A més, fins aquest dimarts, s'han denunciat tres furts, un robatori amb violència, dues lesions i una falsificació de bitllets.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari