ÚLTIMA HORA

🚑 La fase 2 elimina les franges horàries i estableix protocols pel control d'accés a les platges

ÚLTIMA HORA

‼ Un home mata la seva dona a l'Alt Empordà i se suïcida

Detingudes tres persones a Girona per portar una pistola oculta al cotxe

Durant l'escorcoll del vehicle la Guàrdia Civil també va trobar diversos grams de cocaïna i heroïna
Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil estava fent un control quan van trobar l'arma de foc al cotxe | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones a Vilobí d’Onyar, a la comarca de la Selva(Girona) per portar amagada una pistola al cotxe.  S’està investigant si l’arma ha pogut ser utilitzada per algun fet delictiu, ja que estava municionada i portava un cartutx a la recambra.

 

Els arrestats són dos homes de 34 i 36 anys i una dona de 21 anys, tots tres de nacionalitat espanyola. Estan acusats de ser els presumptes autors de delictes de tinença il·lícita d'armes i contra la salut pública. A més, també se’ls acusa de tràfic de drogues, ja que durant l’escorcoll de la policia van trobar cinc grams de cocaïna i deu d’heroïna.

 

Dos d'ells tenien antecedents

La Guàrdia Civil estava fent un control fiscal a la sortida 8 de l’AP-7 sobre les cinc de la tarda quan es van topar amb el vehicle dels detinguts, de matrícula espanyola. Dins d’ell es trobava la dona de 21 anys i els dos homes, de 34 i 36 anys. Després de la identificació van comprovar que dos d’ells tenien antecedents per diversos delictes.

 

Tot seguit, els agents van inspeccionar el cotxe i van trobar una peça de roba enrotllada a la seva part posterior. Quan ho van obrir, van trobar l’arma de foc. Els sospitosos no tenien cap documentació de la pistola i, a més, aquesta tenia el número de sèrie esborrat.

Pistola comissada per la Guàrdia Civil a Vilobí d'Onar, Girona
La pistola trobada al cotxe durant l'escorcoll de la policia | Guàrdia Civil

S'analitzarà l'arma per saber-ne la procedència

Durant la revisió també van trobar una caixa amb 52 cartutxos del mateix calibre que l’arma, a més de 5 grams de cocaïna i 10 d’heroïna. Els tres van ser arrestats per delictes de tinença il·lícita d’armes i contra la salut pública, a més de tràfic de drogues.

 

L’arma ha estat enviada al Laboratori de Criminalística-Balística de la Guàrdia Civil per analitzar-la, saber la procedència i esbrinar si ha estat utilitzada en un delicte amb anterioritat. La policia va instruir diligències que van ser entregades, junt amb els detinguts, al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari