Detingut per la Policia Nacional

Detingut a Alacant per agredir sexualment la seva filla de 15 anys

El detingut, de 55 anys i nacionalitat alemanya, ha assegurat que «volia ser el primer»

Els agents de Benidorm van iniciar una investigació i van analitzar totes les dades rebudes de la policia alemanya a través de l'oficina d'enllaç per a localitzar el pròfug. Les investigacions es van centrar a la zona nord de la província d'Alacant, en concret, a Calp. Els policies van continuar reunint proves fins que van descobrir que en una comunitat de veïns presumptament s’amagava aquesta persona.

Després de diverses vigilàncies van poder determinar en quin domicili es trobava i procedir a la seva localització i detenció.

Cinc anys de presó

Els fets van succeir l'any 2001 en una ciutat pròxima a Essen, quan la filla de l'ara detingut tenia 15 anys i la va agredir sexualment a la casa familiar. El presumpte autor dels fets, de 55 anys i nacionalitat alemanya, està acusat d'agressió sexual i s'enfronta a una possible condemna de cinc anys de presó. L'home ha estat posat a la disposició del Jutjat Central d'Instrucció en funcions de guàrdia de l'Audiència Nacional per tal que s'executi l'ordre d'extradició.

També et pot interessar...