L'estratègia d'uns lladres per comprar cotxes a Girona sense posar un cèntim

Les detingudes estan acusades d’estafa, apropiació indeguda, falsificació de document mercantil i usurpació de l’estat civil

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
Els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones per robar dos DNI i suplantar la identitat de les víctimes | Twitter (@mossos)

Detingudes dues dones per comprar dos vehicles usurpant la identitat de les víctimes a les quals havien robat el  DNI. En concret, les dues dones són veïnes de Girona, de 26 i 40 anys  i de nacionalitat espanyola, han estat detingudes  per ser les presumptes autores dels delictes d’estafa, apropiació indeguda, falsificació de document mercantil i usurpació de l’estat civil.

Van suplantar la identitat de dues dones

Un dels casos va ocórrer al maig, quan una dona de Girona va denunciar haver perdut el DNI i ara, a l’octubre, li van trucar per un crèdit que devia pagar per la compra d’un turisme. A més a més, els Mossos d’Esquadra estaven investigant un altre cas, denunciat a l’agost, en el qual algú havia robat el DNI a una altra dona i estava realitzant compres amb finançament, entre les quals  hi havia una moto.

Davant d’aquests fets, els investigadors van esbrinar que les dues dones detingudes havien anat a un concessionari a finals del passat mes de maig, on van demanar un crèdit per finançar un vehicle, després d’haver falsificat una nòmina i altres documents. Al mateix temps, també van anar a un concessionari de motos per finançar-ne una amb el segon DNI robat. Per altra banda, ambdues també havien obert comptes bancaris al nom de les dues víctimes.

Finalment, els agents dels Mossos d’Esquadra van aconseguir descobrir quina era la veritable identitat de les dues acusades i van procedir a localitzar-les i detenir-les aquest 16 i 17 de desembre a Girona. Cal destacar que totes dues tenen antecedents per delictes similars i l’endemà de la segona detenció van passar a disposició judicial al jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, on el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari