Trenquen el vidre del bus Girona FC després d'un partit a Andalusia

Cap dels policies que acompanyaven l'autocar van poder identificar els autors de l'atac

L'autocar que havia llogat l'equip de futbol del Girona per a jugar aquest passat dijous contra el Linares, a Jaén, va patir un atac que va acabar amb el trencament d'una de les finestres del vehicle.

Segons ha avançat 'El Nacional', l'atac va tenir lloc una vegada l'autocar ja havia sortit de l'estadi i s'havia desplaçat uns 200 metres del lloc on es va disputar el partit. Tot i que en un primer moment només es va esquerdar fortament el vidre, finalment va acabar caient per complet deixant al descobert la finestra afectada.

Cap dels policies que acompanyaven l'autocar van poder identificar els autors de l'atac

En aquest sentit, asseguren que  cap dels policies que acompanyaven l'autocar van poder identificar els autors de l'atac. El vidre va caure damunt d'algunes persones que estaven assegudes en la primera fila, però més enllà dels materials no es van haver de lamentar ferides en cap jugador ni membre de l'equip tècnic.

Davant la situació, van decidir seguir el seu viatge fins a Granada, on van fer nit. Paral·lelament, recorden que el bus atacat no estava retolat amb l'escut del Girona, ja que l'havien llogat només per al partit en qüestió que, per cert, va acabar amb la victòria del Girona per 1-2. Aquest partit pertanyia a la primera ronda de la Copa del Rei que enfronta a partits de diverses categories d'arreu del territori espanyol.

Els vidres van caure sobre alguns dels asseguts a primera fila | Twitter

 

Altres incidents amb autocars, en aquest cas, a Barcelona

Una vintena de persones independentistes han increpat aquest passat cap de setmana el conductor d'un autocar quan intentava circular per la cruïlla entre les avingudes Meridiana i Fabra i Puig de Barcelona. Segons avança 'Crónica Globlal', el conductor de l'autocar s'havia decidit a travessar aquesta zona, tot i la presència de desenes de persones que, des de fa algunes setmanes, decideixen tallar el trànsit cada dia a partir de les 20.00 hores del vespre.

En aquest sentit,  el conductor va demanar l'aprovació dels Mossos d'Esquadra allà presents, tot i que sense l'èxit esperat, ja que el van convidar a donar marxa enrere i canviar la seva ruta prevista. L'exdiputat de C's, Jordi Cañas, ha volgut fer-se ressò del succeït a través del seu perfil de Twitter i ha publicat un vídeo en el qual es poden apreciar les imatges del moment.

També et poden interessar...