Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Suspèn l'examen de conduir a Vilafranca i acaba detingut

Els Mossos d'Esquadra van acabar detenint el noi que es volia treure el carnet

El moment de treure's el carnet de conduir és un d'aquells importants a la vida. Els nervis són a flor de pell i encara que s'hagi practicat molt, poden acabar passant factura. A més a més, la quantitat de diners que s'ha de desemborsar pels exàmens teòric i pràctic és significatiu, el que encara significa una pressió afegida en aquesta tensa situació.

Tanmateix, això no és excusa per justificar uns lamentables fets que ha denunciat el sindicat UGT i que van tenir lloc a Vilafranca del Penedès. Un noi que s'estava examinant del carnet de conduir no va superar la prova i la seva reacció va ser del tot desafortunada.

Incapaç d'acceptar la decisió de l'examinador, l'alumne va agredir el professor amb un fort cop que li va arribar a trencar el nas. No només això, sinó que també el va lesionar de les cervicals.

L'examinador va necessitar assistència mèdica i una ambulància es va haver de desplaçar fins al lloc dels fets. Després va ser traslladat a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès. Mentrestant, els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir el jove que havia comès l'agressió.

El sindicat UGT ha volgut denunciar aquests fets, assegurant que «fa anys» que els examinadors se senten desprotegits. El sindicat també insta a la Direcció General de Trànsit (DGT) a implantar mesures per evitar noves agressions, ja sigui amb presència d'agents de seguretat a les zones d'exàmens de conduir o altres mesures.