Detingut després de causar desperfectes en una norantena de nínxols a Igualada

Va ser enxampat gràcies a les càmeres de seguretat

La Policia Local d'Igualada hadetingut un home acusat de causar desperfectes en, com a mínim, 87 nínxols del cementiri municipal. La detenció s'ha efectuat aquest dissabte al vespre, arran de la gravació de les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del recinte interior del cementiri, en què es pot apreciar la presència del sospitós el dia dels fets.

El mateix individu, explica el cos policial en un comunicat, ja havia estat detingut el dia 30 per un presumpte delicte de danys i un altre delicte de furt al mateix cementiri. La Policia Local l'acusa dels delictes de danys, furt i robatori amb força amb escalament, alhora també ha aixecat acta per tinença de substàncies estupefaents (haixix), trobades durant l'escorcoll a què va ser sotmès en el moment de la seva detenció.

Hi ha 87 nínxols afectats

En total, informen des de l'Ajuntament, hi ha 87 nínxols afectats, amb diversos graus de gravetat en els desperfectes. Els serveis jurídics de l'Ajuntament estan procedint a quantificar els danys provocats i, a més de la sanció administrativa prevista en les ordenances municipals, tenen intenció de demanar la responsabilitat civil pels danys provocats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari