Un cotxe de la Policia Local de la Jonquera, davant l'Ajuntament del municipi

Se'n fan creus: sense carnet i amb un home al maleter a la Jonquera

El detingut intentava travessar la frontera amb tres immigrants al cotxe, un d'ells amagat al portaequipatge

Sorpresa majúscula la que han trobat uns agents de policia en un cotxe que intentava travessar la frontera a la Jonquera. La Policia Local del municipi de l'Alt Empordà ha detingut el conductor d'un vehicle que intentava creuar el pas fronterer amb tres immigrants il·legals. Un d'ells viatjava amagat al maleter del turisme. A més, l'arrestat no disposava del permís de conduir.

Els fets, segons ha explicat la Policia Local de la Jonquera, van tenir lloc aquest dimarts a la tarda quan una patrulla va aturar el cotxe a l'N-II. Dins el cotxe hi viatjaven sis persones, ja que a més del conductor i els tres immigrants il·legals, també ho feien la parella del detingut i la seva filla. En aquest sentit, l'arrestat és un ciutadà francès.

L'home, que ja havia estat detingut fa unes setmanes, està acusat d'un delicte contra la seguretat viària i d'un altre contra els drets dels ciutadans estrangers. Els tres immigrants il·legals van ser traslladats fins a la comissaria de la Policia Nacional i dos d'ells, de 26 i 45 anys i de nacionalitat siriana, també van quedar detinguts.

La sorpresa que van trobar al maleter del cotxe: un sisè viatger

La detenció de l'home va tenir lloc aquest dimarts al voltant de les sis de la tarda, quan una patrulla de la Policia Local de la Jonquera va aturar el vehicle que conduïa a l'altura del quilòmetre 774,5 de l'N-II, al seu pas pel municipi de l'Alt Empordà. En identificar el conductor del cotxe, un ciutadà francès de 37 anys, els agents van comprovar que no tenia carnet de conduir.

Precisament, s'ha de destacar que la policia ja l'havia arrestat fa unes setmanes per aquest mateix motiu. A més, en aturar el vehicle i fer les pertinents identificacions van comprovar que l'objectiu del detingut era travvesar la frontera amb tres immigrants dins del cotxe.

En aquest sentit, dos d'ells viatjaven asseguts als seients del turisme, mentre que el tercer estava amagat al maleter. La troballa d'una persona al maleter van confirmar que el vehicle viatjava sobrecarregat amb sis passatgers, ja que també anaven al cotxe la dona de l'arrestat i la seva filla.